BLUFT!

Bluft, hoe stoer klinkt deze naam? Heel stoer vind ik zelf. En hun producten zijn nog veel stoerder.

Bluft staat bekend om zijn draadstaal cactussen.
Deze cactussen fleuren je interieur helemaal op!
2016-05-05_12.48.34

De cactussen zijn er in diverse kleuren -en maten en het “pootje” is leverbaar in de volgende houtsoorten: steigerhout, vuurhout of hardhout. Voor ieder dus wat wils.

Sinds kort is mijn bedrijfje Van Aalst Agency agent geworden van dit toffe label. Heb je een winkel en heb je interesse om de cactussen van Bluft te gaan verkopen in jouw winkel? Mail dan naar kim@vanaalstagency.nl

Particulier bekijk en bestel je de cactussen heel gemakkelijk via: www.bluft-interieur.nl
Op deze site vind je ook de andere mooie producten van Bluft!

Kim

Kim

26 jaar oud, woonachtig midden in de Historische binnenstad van Dordrecht.

Sinds 2013 run ik mijn eigen modeagentschap, Van Aalst Agency.

Grote passie voor mode. Deze passie deel ik dan ook graag met jullie op het blog ShopaholiekMama!

Mijn levensmotto:
Follow your dreams
Kim

About Kim

26 jaar oud, woonachtig midden in de Historische binnenstad van Dordrecht. Sinds 2013 run ik mijn eigen modeagentschap, Van Aalst Agency. Grote passie voor mode. Deze passie deel ik dan ook graag met jullie op het blog ShopaholiekMama! Mijn levensmotto: Follow your dreams

View all posts by Kim →

Geef een antwoord