Sokken: ben jij ze ook altijd kwijt

Ben jij ook altijd je sokken kwijt? Ken je dat? Heb je de hele was weg gewerkt en dan blijven er een aantal sokken doelloos en zielig alleen over. Hoe kan dat nou? Ik vraag me dan echt serieus altijd af: waar blijven die sokken? Hoe kan het nou toch dat er altijd sokken overblijven? Die moeten toch ergens zijn gebleven. Tijd voor wat tips:

Sokken met print

Heel simpel: koop gewoon allemaal sokken met print. Die zijn gewoon het makkelijkst terug te vinden in de wasmand. Je hebt tegenwoordig hele leuke sokken met allerlei kleurtjes en prints dus zit er altijd wel iets voor je tussen. De tie dye trend is op dit moment erg populair, vooral de sportsokken van bekende merken in combinatie met een goede sneaker zien we veel terug bij de influencers.

Effen sokken

Het is heel lastig om alle effen sokken bij elkaar te zoeken. De tip is dan ook heel simpel: gooi alle verschillende zwarte sokken weg en koop echt allemaal dezelfde. Zo maakt het natuurlijk niet uit welke sokken je bij elkaar propt, ze zijn tenslotte toch allemaal hetzelfde. Irritant wordt het alleen als je een groot gezin hebt en iedereen zwarte sokken in een ander maat heeft. Of witte.

Gekleurde sokken

Ik heb dus zo’n groot gezin. Mijn jongste dochter heeft op dit moment gewoon gekleurde sokken – o.a. bij H&M en Zara, die passen bij de trendkleuren van dit moment. Mijn oudste dochter heeft de tie dye sportsokken en glittersokken. Voor de meiden zijn de sokken dus redelijk makkelijk bij elkaar te vinden. Het zijn de sokken van de jongens en mijn man waar ik niet goed van word.

Witte en zwarte sneakersokken

Die mannelijke kant van mijn gezin wil alleen maar zwarte of witte sneakersokken aan. Mijn oudste zoon en man hebben inmiddels dezelfde maat dus die pakken gewoon de sokken bij elkaar weg. De jongste heeft sokken van een sportmerk waardoor ik die er redelijk makkelijk tussenuit kan vissen.

Maar dan nog: soms heb ik ze dus maar 1 sok in plaats van 2. Zo irritant. En vaak is het dus ook zo dat ik ze nooit meer terug vind. Hoe kan dat?

Ik heb inmiddels een waszak gekocht: hopelijk lost dat het probleem op! Alle andere wastips zijn welkom.

Liefs, Angelique

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord