Uniqlo, vanaf 1 oktober ook in Den Haag

Uniqlo

Nieuwe fashion trends in hartje Den Haag

Letterlijk ben ik de dagen aan het aftellen naar 1 oktober aanstaande! Wat er zo hot en happening is die dag? Nou dan wordt er nieuwe store geopend van Uniqlo in Den Haag. Na Amsterdam dus nu ook in hartje Den Haag op de Grote Marktstraat.

Eerder dit jaar werd ik geïnspireerd door Uniqlo door een samenwerking met Marimekko. Naast grote samenwerkingen beschikt Uniqlo over een grote collectie kleding die naar mijn idee vooral in het teken staat van Mix & Match. De Collectie bevat ultra lichte jasjes tot dikke overknie winterjassen. Leuke colletjes in katoen, maar ook in een lamswollen kwaliteit. Gave broeken in allerlei kleuren en modellen van bermuda tot flairs! En wat ik toch wel heel belangrijk vind: ook voor leuke prijzen.

Zoals ik al zei, is er in Amsterdam al een vestiging, dus mocht je niet kunnen wachten, dan kun je altijd dit weekend daar al gaan kijken. Natuurlijk kun je ook op je gemakje door internet scrollen. Lekker om op de site al wat voorpret te hebben en een idee te vormen van wat je zoal in je winkelmandje zou willen doen.

Maar vanaf 1 oktober dus ook in hartje Den Haag! Midden in het centrum en ook dichtbij de Chinese wijk waar talloze lekkere eethuisjes zitten. Dus ik zou zeggen: Plan alvast een gezellig dagje Den Haag, boek een restaurantje of ga lekker op de gok (hoewel dat in deze tijd een stuk lastiger is) en bezoek natuurlijk even Uniqlo. Je zult echt versteld staan!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord