Buccal Facial: “De” Beautybehandeling van 2022!

Buccal Facial

Soms ben je wel eens benieuwd of er nog steeds nieuwe beautybehandelingen aangeboden kunnen worden. Of er nog steeds iets nieuws komt, dat echt zou kunnen werken! Nou, het kan! Wereldsterren, zoals Kate Moss, Jennifer Lopeze en Meghan Markle, zijn al een tijdje op de hoogte van de kracht van een Buccal Facial. Deze gezichtsmassage waarbij spieren in de hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd volledig manueel worden gemasseerd, is het best bewaarde beautygeheim in Hollywood. Tot nu.

Ik heb deze behandeling zelf ervaren bij de Amsterdamse boutique kliniek BLOY Institute. Zij voeren deze behandeling uit, maar dan wel op een unieke wijze. De behandeling wordt gerealiseerd met de producten van het exclusieve, anti-aging merk Labareau. Zo heeft je huid niet alleen profijt van de techniek, maar ook van de luxeproducten. Het was even heel bijzonder dat het masker echt over heel je gezicht gaat. Zelf je ogen worden afgesloten. Het voelt zeker niet als benauwd aan, maar toch ben je enigszins blij als het eraf gaat.

Buccal Hollywood Facial: dé ontdekking van 2022

Na het masker worden de producten van Labareau met behulp van een zuurstofapparaat dieper de huid in gebracht. Dit geeft je huid een krachtige oxygen boost en creëert een mooie glow. De buccal massage is trending onder celebrities in Hollywood omdat het je gelaat vormt en je kaaklijn strakker maakt. Het bijzondere aan deze behandeling is dat je huid van binnenuit wordt gecontourd. Een Buccal Hollywood Facial vermindert daarnaast ook fijne lijnen en rimpels in het gezicht, hals en rondom de neus- en lippenplooi.

Over Labareau

De luxe anti-aging producten van Labareau zorgen voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en steviger uitzien én aanvoelen. Die belofte maakt het luxe skincare merk waar door de toevoeging van de meest hoogwaardige kwaliteit collageen én een nieuwe en technologie. Deze is geformuleerd met krachtige, hoog geconcentreerde ingrediënten die de huid verjongen en de eigen anti-aging capaciteiten van de huid stimuleren. Door deze hoogstaande producten te combineren met dé gezichtsbehandeling van dit moment, ben je gegarandeerd van een treatment op het hoogste niveau.

Kortom: The Buccal Hollywood Facial by Labareau van BLOY Institute word je beautyontdekking van 2022.

Buccal Facial
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord