Collageen shots van Swisse

Collageen

De collageenkuur voor beauty van binnenuit!

Twee weken geleden ben ik teruggekomen uit Spanje. Ik ben er toch nog een klein maandje geweest, wel in ons eigen huis. Ik denk dat dat voor veel mensen anders is. Namelijk, ik zou ook niet weten of ik in een hotel of Apartement zou gaan slapen op een kussen waar jan en alleman zijn hoofd op heeft gelegd met de coronacrisis! Voor ons voelde het hetzelfde alsof we hier thuis zijn. Het voordeel daar is dat je nog iedere dag buiten kunt zitten en zelfs naar het strand kan gaan. Wel moet je overal een mondkapje dragen als je ergens naar toe gaat, maar dat went snel.

Wel merk ik dat het iedere keer een behoorlijke aanslag is op mijn huid. Ik moet me echt heel goed verzorgen en ook beschermen tegen UV. Dat moet je in principe in Nederland natuurlijk ook, maar daar voel je het op een of andere manier meer. Toen ik laatst bij de lancering van de SportU-app in het Olympisch Stadion aanwezig was, kregen we daar een collageen shot. In eerste instantie dacht ik ‘oe wat lekker’, maar het gaat er vooral om wat je inneemt! Dus ik heb me daar eens in verdiept.

Kijk, al na je twintigste levensjaar zoals ik het begrepen heb, gaat je collageen al afnemen. Daarmee neemt de elasticiteit van de huid af en krijg je langzaam de eerste tekenen van ouder worden. Door die collageen nou weer aan te vullen van binnenuit krijgt de huid weer een strakkere structuur. Het slechts 10 dagen maar het geeft wel een enorme, totale ‘boost’ aan je huid. Niet alleen in je gezicht, maar het werkt over je hele lijf. Nou heb ik heel weinig cellulitis, maar ik had zelfs het idee dat mijn benen gladder zijn geworden.

Kijk je kunt natuurlijk niet verwachten dat na 10 dagen al je rimpels zijn verdwenen, maar ik vond wel dat mijn huid een prachtige glans had. Het helpt naar mijn idee zeker om de huid er stralender uit te laten zien. Daarnaast voelde mijn gezicht zachter, soepeler en gladder aan. Ik zie het zelf als een natuurlijke verjonging!

Ik denk er zeker over na om deze kuur eens per half jaar te herhalen, maar dat zal ik met de orthomoleculaire adviseuse van Swisse eens overleggen. Dat is een extra service die Swisse verleent, je kunt met een adviseuse overleggen wat je met elkaar kunt combineren en wat het met je doet. Zo krijg je bijvoorbeeld nooit een ‘teveel’ ergens van binnen. Naast de collageen ‘shot’ kuur, heb ik wel de collageen capsules besteld om zo de aanvulling nog meer te stimuleren.

Graag hoor ik van jullie of je ook supplementen gebruikt om de huidverbetering van binnenuit te stimuleren.

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord