DISCLAIMER

Wij werken op een professionele basis, Shopaholiekmama is een geregistreerd bedrijf en valt onder EVA Agency. Dat houdt in dat wij  advertorials schrijven, soms banners plaatsen en wij maken gebruik van affiliaties. Voor reviews krijgen wij regelmatig producten opgestuurd, zolang deze bij Shopaholiekmama passen zullen wij deze gebruiken en een eerlijke mening geven. Natuurlijk zijn niet alle artikelen betaald of gesponsord. Heel vaak zijn wij zelf heel enthousiast over iets en willen wij dat gewoon zelf graag met jullie delen. Die artikelen hebben wij dan gewoon zelf aangeschaft. Give-Away’s zijn beschikbaar gesteld door bedrijven. Winnaars* worden altijd via de website bekend gemaakt.

En niet onbelangrijk: mocht je stukjes willen plaatsen uit onze artikelen of foto’s willen gebruiken: op zich geen probleem maar vraag het ons eerst even en graag een vermelding van Shopaholiekmama .Maar dat lijkt me logisch toch? 

Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Op de foto’s en artikelen van Shopaholiekmama zit auteursrecht.

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord