Huidexpert van Bekend Nederland lanceert LABAREAU

Labareau

Het is tijd om je anti-aging skincare naar een ongeëvenaard niveau te tillen met de producten van het revolutionaire LABAREAU. Na uitgebreid onderzoek en samenwerkingen met een team van experts en biochemici, ziet het luxe anti-aging merk vanaf vandaag het levenslicht. 

De exclusieve high-end lijn bestaat uit 8 musthave anti-aging producten: The Cleanser, The Toner, The AHA Peel, The Day Formula, The Night Formula, The Volume, The Uplift en The Protector. Met het beautymerk van Nederlandse bodem heb je een volledige beautyroutine in huis en is een gehydrateerde, stralende en volle huid gegarandeerd. “Iedere dag een gevoel waar je niet meer zonder wil.” Aldus founder Lindsay van der Looij.

Het geheim van LABAREAU

LABAREAU zorgt voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en steviger uitzien. Het luxe anti-aging skincare merk maakt deze belofte waar, dankzij de combinatie van 20 jaar kliniekervaring van founder en skincare expert Lindsay van der Looij, de toevoeging van de meest hoogwaardige kwaliteit collageen én de nieuwe unieke SAXZ-12® -technologie. Deze geheime exclusieve technologie is geformuleerd met krachtige, hoog geconcentreerde ingrediëntendie de huid verjongen en de eigen anti-aging capaciteiten van de huid stimuleren. 

De 8 luxe anti-aging skincare producten van LABAREAU zijn perfect op elkaar afgestemd en voorzien ieders huid daarom in al haar behoeftes. De skincare lijn van LABAREAU is exclusief verkrijgbaar op www.labareau.com en bij BLOY Institute, de officiële flagship store van LABAREAU.

Over LABAREAU

LABAREAU is opgericht door entrepreneur en skin expert Lindsay van der Looij. De Amsterdamse beautyondernemer is founder van de boutique kliniek BLOY Institute in Amsterdam Oud-Zuid, waar menig BN’er haar huid aan toevertrouwt. Naast het runnen van haar onderneming, heeft ze jarenlang verschillende cliënten behandeld. Na meer dan 20 jaar ervaring met verschillende huidtypes-, aandoeningen en skincare producten, besloot Lindsay een luxe anti-aging lijn te ontwikkelen. Een merk dat volgens haar nog ontbrak in het wereldwijde skincare assortiment. Haar missie? Iedere (zaken)vrouw een verzorgde en verbeterde huid bieden. Met LABAREAU brengt de skincare guru het beste van twee werelden samen: de kracht van praktijkervaring, ondersteund door de wetenschap.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord