Let’s go on a picknick

Handed By

Creatief in dagjes erop uit met Handed By!

Tja, veel draait er wel om Corona… We staan ermee op en gaan ermee naar bed! Hoewel ik wel moet toegeven dat sinds het iets beter gaat in Nederland er zeker momenten zijn dat ik er minder bij stil sta. Voorzichtig proberen we al wat afspraken te plannen, en heel misschien aan vakantie te denken. Maar gewoon een dagje weg in Nederland is ook prima en natuurlijk gaat dan de picknick mand mee. Wat vinden jullie van deze leuke shoppers van Handed By?

De Shopper ‘Multitone’ geeft met zijn mooie mix van kleuren een extra touch aan iedere outfit. Een handig formaatje om mee te nemen naar de stad. Een sterke tas en beschikbaar in verschillende kleuren. Met de hand gevlochten van 70% gerecycled plastic. Deze shopper is niet alleen leuk voor een picknick, maar doet het natuurlijk ook goed bij een dagje strand of even een paar boodschappen halen.

Over Handed By

Handed By is hét leidende merk in gevlochten manden, tassen en woonaccessoires. Handgemaakt van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, zoals onder andere gerecycled plastic en bamboe. De producten zijn kwalitatief hoogwaardig.

We voelen grote sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid voor onze handwerkers en garanderen dan ook dat elk product op een eerlijke manier wordt gemaakt: geen kinderarbeid, maar juist betrokkenheid bij de educatie van de kinderen van onze handwerkers. Geen massa productie in fabrieken maar kleinschalige projecten met persoonlijke langdurige partnerships. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk gerecyclede,- en duurzame materialen te gebruiken voor onze collecties.

Handed By design is herkenbaar aan het unieke merkstempel in de vorm van een handafdruk. Alles waar onze hand op staat, wordt op een eerlijke manier gemaakt en is gegarandeerd 100% kinderarbeid vrij.

   Handed By

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord