Collageen Koffie!

Collageen Koffie

Een vers bakkie Collageen!

Als ik eerlijk ben, heb ik er alles voor over om lang gezond en goed in mijn vel te blijven. Dat laatste ook letterlijk, maar hea wie niet? Ik probeer van alles uit, maar laat me goed adviseren van te voren. Naar mate we ouder worden, zullen we onze collageen aan moeten vullen. Dat kan op vele manieren, maar er is nu een Collageen Koffie die niet alleen zorgt voor een heerlijk bakkie leut zoals wij dat zeggen, maar die ook nog eens goed is voor onze huid. Hoe tof is dat, als je van koffie houdt?

In Japan en andere Aziatische landen behoort het drinken van collageendrankjes bij velen tot het dagelijks beautyritueel om veroudering tegen te gaan. Daar gelooft men al heel lang in deze totaalaanpak van huidverzorging. Niet zo gek als je bedenkt dat de collageenaanmaak vanaf je 20ste jaarlijks met 1% afneemt. Die tekorten kun je alleen aanvullen met collageen waarvan bewezen is dat het biobeschikbaar is, ofwel optimaal wordt opgenomen via de darmwand en zo in de bloedbaan terecht komt.

Wat is collageen?

Collageen is een eiwit en tevens de belangrijkste bouwsteen van ons bindweefsel en onmisbaar voor een stralende en gladde huid. Bovendien ondersteunt collageen het behoud van soepele gewrichten. Collageen bevindt zich niet alleen in de huid maar ook in onze botten, kraakbeen en pezen. Ongeveer 30% van ons lichaam bestaat uit maar liefst twaalf typen collageen. Met de jaren neemt de hoeveelheid collageen in onze weefsels af door-afname van bouwstoffen voor collageen-verminderde activiteit van de fibroblasten in de huid die collageen produceren-toename collageenafbraak

Een echte koffie kick met Collageen Koffie

Elk zakje Collagen Coffee bevat behalve een geurig 100% Arabica-blend instant koffie-extract, 5 gram gemakkelijk op-neembaar Naticol®collageen en kokos MCT poeder (Medium Chain Triglyce-riden) voor extra energie. Drink Physalis Collagen Coffee aangelengd met kokend of koud water. Of maak er een lek-kere latte of cappuccino mee met op-geklopte (plantaardige) melk. Ook kun je het poeder toevoegen aan je favo-riete smoothie of shake, voor een lekkere koffiekick.

Hoe te gebruiken?

Voor de ultieme collageenboost neem je dagelijks een zakje Physalis Collagen Boost met daarin een extra hoge dosis pure collageen van 10 gram. Het werkt in op het immuunsysteem en zorgt er zo voor dat de afbraak van collageen in kraakbeen wordt afgeremd zodat je meer van deze cruciale bouwstof be-houdt. Deze collageenboost is dus extra goed voor de huid, maar ook zeker heilzaam voor het behoud van gezonde gewrichten, kraakbeen, botten, pezen, haar en nagels. Mix het poeder met vruchtensap, koud of heet water of voeg het toe aan je favoriete smoothie, ontbijtbowl of chiapudding. Je kan er ook ijsblokjes mee ma-ken die je dan gemakkelijk toevoegt in de blen-der als je een smoothie maakt.

Ikzelf was echt super verrast door de smaak van deze Collageen koffie. Ik het verleden zorgde ik dat wanneer ik op reis ging altijd oploskoffie bij me had. De smaak was meestal ok, maar dat was het dan ook. Deze Collageen Koffie is echt heerlijk van smaak en zeker voor mij geen straf om te drinken. En dat met de wetenschap dat het nog goed voor je huid is ook. Super dus!

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord