Vakantie in eigen tuin of camping

Nu met deze coronacrisis moeten we onze vakantieplannen aan gaan passen.  Zoals het er nu uit ziet kunnen we Ibiza, Kreta of Zuid-Afrika op onze buik schrijven. Tenminste.. dat denk ik. Voor de meeste mensen wordt het gewoon playa de achtertuin of als je geluk hebt, zoals wij, kun je gewoon naar de camping of het vakantiepark  in Nederland.  Vanaf dit weekend mag – als het goed is- alles weer een bezetting hebben van 50% en dat loopt op naar 100 hopelijk in de zomervakantie. Per 1 juni kunnen we ook weer een terrasje pakken of weer lekker uit eten.

Zaak dus om je tuin zo gezellig mogelijk te maken, want het “gewone”  leven is toch anders geworden. Meer thuis zitten in je eigen tuin kan natuurlijk hartstikke leuk zijn. Met wat vrienden – nog steeds op afstand – wordt alles toch weer wat gezelliger.  Onze tuin leent zich perfect voor lange avonden. Aan onze tuin hoef ik eerlijk gezegd niks meer te doen want die is gewoon “af”.

De mensen die mij kennen weten dat ik gek ben op Zeeland. Al jaren komen wij daar en sinds kort mogen wij ons ‘eigenaar’ noemen van een stacaravan dichtbij het strand. Het plekje is helemaal nieuw dus moest er van alles gebeuren. Wij waren dit jaar dus sowieso niet van plan naar het buitenland te gaan want de kosten liegen er niet om. Als we het doen doen we het ook gelijk goed. As we speak zijn ze bezig met de veranda, mijn grote droom! Mijn moodboard was al snel klaar. Met mijn voorliefde voor Ibiza en mijn vorige woonplaats Dubai wilde ik een leuke boho/arabian mix maken met al mijn spullen die ik de afgelopen jaren heb verzameld. In de tuin komt een lekkere hangmat  met  hangmat standaard in Ibiza-style waar we heerlijk in kunnen luieren. Ik zie me al echt liggen, kan niet wachten 🙂 In de woonkamer staat al een paar weken een prachtige tuinposter van de Canvascompany te wachten om opgehangen te worden  Ik twijfelde eerst tussen  een foto op hexagoneen soort verzamelijk van foto’s op forex die je constant uit kunt breiden – of deze tuinposter. Het is zoals je ziet de tuinposter geworden. En ik vind hem zo mooi! Overigens heb ik de rest gewoon via marktplaats gekocht. Ik hou ervan!

Hopelijk is met het hemelvaartweekend prachtig weer en kunnen we gaan genieten van ons stulpje in het prachtige Zeeland.

Net als met mij zullen er waarschijnlijk heel veel mensen deze zomer in Nederland doorbrengen.  En waarom ook niet? Nederland is prachtig en heeft veel te bieden. Ik kan je zeker  Zeeland aanraden!

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

2 Comments on “Vakantie in eigen tuin of camping”

Geef een antwoord