Peacelocks tegen diefstal van telefoon- en laptopopladers

Peacelocks

Met een gerust hart je telefoon opladen!

Niets is frustrerender dan wanneer je een lege batterij van je telefoon of laptop hebt en klaar bent om te werken! Als ouder raak ik er wel eens gefrustreerd van door het voortdurend verdwijnen van laders en het uitgeven van veel te veel geld om nieuwe te kopen. Bij ons thuis gebeurt het regelmatig “oh ik heb even een lader nodig en weg is tie! En die komt ook niet meer terug! Ik weet zeker dat ik niet de enige ben, maar daar is nu een oplossing voor gekomen: Peacelocks.

Het eenvoudige en aantrekkelijke ontwerp is makkelijk te gebruiken en kan overal mee naartoe, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over of iemand met je oplader wegloopt. Het doel met PeaceLocks is om de vrede tussen collega’s, reizigers en ouders en hun kinderen te helpen bewaren door laders bij hun rechtmatige eigenaren te houden.

PeaceLocks zijn ontworpen om te werken met vrijwel alle laders met een USB-uiteinde. De elegante en onopvallende uitvinding beveiligt laptop- en telefoon opladers op stekkerdozen, waardoor diefstal van de beveiligde lader wordt voorkomen. PeaceLocks heeft een lederen lus met zilveren of zwarte ringen, waar de oplaadkabel doorheen gehaald kan worden. De lederen lus wordt vervolgens om de lader en de stekkerdoos gewikkeld en beveiligd met een klein combinatieslot. Hierdoor kan de lader niet zomaar worden mee genomen.

Het eenvoudige lederen ontwerp, beschikbaar in twee kleuren, zwart en wit. Biedt een onopvallende vergrendeling oplossing, ongeacht waar de gebruiker het apparaat oplaadt. PeaceLocks is de handige oplossing voor mensen die hun opladers niet kwijt willen raken maar wel hun apparaten overal willen opladen.

Naast het aantrekkelijke design zijn de PeaceLocks duurzaam en compatibel met veel apparaten met een traditionele USB-aansluiting of kleiner. Wanneer dit slot niet gebruikt wordt, kunnen de lederen lus en het combinatieslot worden opgeborgen in het meegeleverde zakje. Het compacte PeaceLocks kan eenvoudig overal mee naartoe genomen worden in een handtas, rugzak of jaszak dankzij het compacte formaat. Zodat jij overal jouw oplader kunt beschermen.

PeaceLocks is uitgevonden door Nicolette Mak, een moeder van twee kinderen, serie ondernemer en uitvinder. Mak heeft oog voor het ontwikkelen van creatieve oplossingen voor dagelijkse problemen die ze tegenkomt. Het is haar vierde uitvinding. Na talloze discussies en ruzies in huis over wie de oplader van wie had gestolen of geleend, was Nicolette het zat en ging zij aan de slag met het creëren van PeaceLocks om de vrede te bewaren.

Over PeaceLocks
Het eenvoudig innovatief product is ontworpen om de vrede te bewaren als het gaat om het opladen van uw apparaten. Het merk beschikt over modieuze telefoon- en laptop lader sloten,die opladers aan stekkerdozen bevestigen, zodat ze bij hun rechtmatige eigenaars blijven.

PeaceLocks zijn online beschikbaar voor € 14,95, in twee kleuren met extra aanpasbare opties voor oog- en slot ontwerpdetails. Meer informatie of direct PeaceLocks bestellen? Ga naar https://peacelocks.com/.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord