Gezonde blos in de vorm van “blush”

Blush geeft kleur aan je gezicht!

Opstaan met een gezicht waarvan je denkt “kan ik nog even terug” is bij tegenwoordig wel regelmatig de waarheid. Dat komt ook wel door de winter! Je bent met name bleker en dat is niet altijd in je voordeel. Gelukkig komt daar een beetje make-up goed van pas en een “touch of blush” kan al helemaal geen kwaad!

Als fan van Pupa Milano, heb ik goed nieuws. Het assortiment wordt uitgebreid met een nieuwe reeks blushes! Ik wissel wel vaak in kleur ondanks dat de meesten graag terugvallen op hetzelfde ‘nummer’. Als ik uitga, pak ik een wat intensere kleur die mijn kaken net iets meer aanzet. Maar wanneer ik gewoon thuis of overdag ergens naar toe ga, maak ik gebruik van een ietwat meer roze tint. Wist je dat roze vaak jonger uit?

Maar goed, de nieuwe blushes van Pupa Milano:

EXTREME BLUSH

Deze blush heeft een crème textuur die extreem zacht aanvoelt op de huid. Geeft een natuurlijke kleur en blendt heel makkelijk op de huid. Keuze uit drie verschillende finishes: matt voor een natuurlijk effect, radiant voor een licht sparkle effecten glow voor een ultiem stralend effect.

EXTREME BLUSH MATT

Natural effect compact blush: De crème textuur voelt extreme zacht aan maar blijft toch perfect zitten. Geeft na het aanbrengen een natuurlijke kleur aan iedere teint. De perfecte textuur om een mooie uitstraling aan je mooie gezicht te geven. Aanbevolen voor iedereen die graag de jukbeenderen benadrukt en een gezonde uitstraling wil.

EXTREME BLUSH GLOW

Highlighting effect compact blush: Deze extreem zachte textuur zorgt voor een stralend resultaat. Het is de perfecte combinatie van een blushen een highlighter, het accentueert de junkbeenderen door middel van licht en glans voor een gezonde uitstraling. Om kleur aan de wangen te geven gebruik je deze blush op de wangen. Om het gezicht te contouren breng je het onder de jukbeenderen aan en volg je de contouren.

EXTREME BLUSH DUO

Dual Effect Compact Blush: De crème textuuris extreemzacht en voelt na gebruik aan als een poeder. Doordat er 2 kleuren in een verpakking zitten is het makkelijk om te spelen met de kleuren en de finish. Voor een gezonde teint met een luxe uitstraling. Speciaal geschikt om de jukbeenderen te accentueren of om contouren aan te brengen. Geschikt voor iedere teint.

Ik ben benieuwd wat voor kleur en welke blush jullie gebruiken? Blush

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie