De totale make-over en uitbreiding van MGC Derma

Wat verlang jij van een verzorgingslijn?

Sinds een klein jaar ben ik fanatiek gebruiker van MGC Derma. Ikzelf vind het echt een hele fijne lijn die voorziet in alles dat je nodig hebt. Stuk voor stuk zijn het crèmes die makkelijk uitsmeren en echt een verfrissend gevoel geven. Het is net of je na gebruik direct tevreden in de spiegel kunt kijken en dat je een compleet gevoel hebt. Dit gevoel is moeilijk te beschrijven, maar kortom ik ben erg tevreden en ik vind ook dat mijn huid er heel erg goed uitziet!

De grote vraag is wat verwacht je van een crème of een verzorgingsproduct voor je gezicht? Als ik het voor mezelf kan omschrijven, is dat ik graag een verzorgde indruk wil achterlaten. Ik vind het fijn als ik in de spiegel kijk en kan zeggen: mijn huid ziet er gezond uit. Verder heb ik zelf de mening, dat wanneer je je huid goed verzorgd, je elke schade of veroudering een beetje vertraagt. Dat is toch wat je wilt?

Als jullie het daar mee eens zijn, kan ik jullie verblijden. Want ik heb nieuws over mijn favoriete gezichtsverzorging. Onlangs onderging MGC Derma qua uiterlijk en verpakkingen een totale metamorfose. Zo zijn alle potten vervangen voor pompjes waar ik groot voorstander van ben. Ook is het assortiment aan producten uitgebreid. Het merk is ontwikkeld door experts op het gebied van natuurlijke huidverzorging en is voor zowel dames als heren geschikt. Dus, hea, hoe makkelijk is dat, gewoon een potje voor jou en je man/vriend samen!

CBD is een krachtige antioxidant, die kalmerend en ontstekingsremmend werkt. Samen met de andere ingrediënten zorgt dit voor een voedende verzorging van de huid die celbeschadiging op natuurlijke wijze kan voorkomen, verminderen en herstellen. De MGC Derma producten doen wonderen voor fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast zijn ze allemaal vegan friendly en dierproefvrij. Dit alles maakt het echt mijn merk!

De producten zijn op te delen in drie lijnen: Ageless, Everyday en Revive. Meer weten over dit exclusieve beautymerk? Kijk dan op de website die net als de producten een metamorfose heeft ondergaan.

Verzorgingslijn

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie