‘Can Dog’ – if people had hearts like dogs <3

Afgelopen week was ik op Ibiza. En naast het feit dat ik genoot van veel zon, strand en lekkere sangria. Ben ik ook weer langs het dierenasiel Can Dog geweest.

In Can Dog worden voornamelijk hondjes, maar ook andere dieren opgevangen die zijn gevonden, gedumpt of daar zijn gebracht omdat er niet meer voor ze gezorgd kan worden. Er zitten ruim 200 hondjes te wachten op een toekomstig lief baasje.

In januari heb ik samen met een vriendin, Can Dog voor het eerst bezocht. Wij zijn toen met twee koffers vol dierenspeelgoed, snoepjes en kleden naar Ibiza afgereisd en daar alles afgegeven. Heel mooi om te zien hoe dankbaar de mensen en lieve hondjes daar waren met alle spullen. Het is één van de moeilijkste plekken die ik ooit heb bezocht. Het is erg confronterend en zielig om de dieren daar in hokken te zien.

Deze keer gingen we dus terug. En meteen word je weer met de keiharde waarheid geconfronteerd. Verschrikkelijk om al die lieve snoetjes te zien. Deze keer zaten er ook heel veel jonge pups van 2 a 3 maanden oud. En… een nestje van 6 kleine pups die nog geen 21 dagen oud waren(de oogjes waren nog dicht). Wij dachten eerst dat ze ongeveer 5 weken oud waren. Maar dit hebben we helemaal verkeerd begrepen. We hoorden dat het nestje van die 6 pups is gevonden in een container. Arme schatjes waren dus gedumpt en nu zonder mama daar! Ik moet er spontaan weer van huilen.. Waarom leven er zulke ‘rotte’ mensen op de wereld die pups dumpen? We hebben deze kleintjes de fles mogen geven. Het mooiste wat ik ooit heb gedaan!

Deze kleintjes mogen natuurlijk nog niet uit elkaar worden gehaald. En blijven voorlopig nog veilig bij elkaar. Over een paar maanden mogen ze naar een lief baasje. En ik help mee om op zoek te gaan naar een lief baasje. Ook voor de andere pups, zoeken we een lief baasje. Hieronder foto’s van alle pups. Heb je interesse in één of meer van de pups of ken je iemand die interesse heeft? Mail dan naar kim@vanaalstagency.nl of bel naar 06-39546070. Dan kan ik je meer informatie geven en foto’s doormailen!

Als je liever interesse hebt in een ander hondje die ouder is, kun je mij uiteraard ook contacten. Dan kan ik je foto’s en informatie van andere honden doorsturen. Er zitten genoeg lieve hondjes die niet kunnen wachten tot ze in een warm en liefdevol huis zijn! 

Kim

Kim

26 jaar oud, woonachtig midden in de Historische binnenstad van Dordrecht.

Sinds 2013 run ik mijn eigen modeagentschap, Van Aalst Agency.

Grote passie voor mode. Deze passie deel ik dan ook graag met jullie op het blog ShopaholiekMama!

Mijn levensmotto:
Follow your dreams
Kim

About Kim

26 jaar oud, woonachtig midden in de Historische binnenstad van Dordrecht. Sinds 2013 run ik mijn eigen modeagentschap, Van Aalst Agency. Grote passie voor mode. Deze passie deel ik dan ook graag met jullie op het blog ShopaholiekMama! Mijn levensmotto: Follow your dreams

View all posts by Kim →

Geef een reactie