Droogshampoo voor je kleding!

Droogshampoo

Vieze luchtjes na één keer dragen!

Iedereen kent het fenomeen: de kledingstukken die je maar één keer hebt gedragen worden vaak over een stoel in de slaapkamer gelegd, want ze zijn (nog) te schoon voor de wasmand, maar niet fris genoeg dat je ze terughangt in de kledingkast. Ik hang ze ook wel eens op aan een hanger en hang ze voor het open raam. Vaak kom ik tot de conclusie dat het eigenlijk in de was moet, maar ja het is niet altijd bevorderlijk voor het kledingstuk! En kijk wat ik vond online van Robijn! Robijn komt namelijk met de oplossing: Robijn Dry Wash Spray, dé droogshampoo voor je kleding!

page2image1675186256 page2image1675186544

Robijn Dry Wash Spray zorgt ervoor dat gedragen kleding weer fris ruikt en voelt tussen wasbeurten in. Even sprayen, gladstrijken, uithangen en je kunt nog een keer extra van je kledingstuk genieten. Zo heb je in een mum van tijd weer een verfrissende geur, de nare geurtjes zijn verdwenen en bovendien verzacht het de stoffen en ontkreukt onmiddellijk! Je kleren ruiken en voelen alsof ze net uit de wasmachine komen. Zo kun je langer van je kleding genieten zonder te wassen.

Op dit moment zijn de droogshampoos verkrijgbaar in de varianten Original en Pink Sensation en is goed voor 20-25 kledingstukken. Let op: het is niet geschikt voor vinyl, zijde, suède of leer.

page2image1675279536page2image1675279824

Over Robijn

Met Robijn kan je in geuren en kleuren van kleine dagelijkse momenten genieten. Wasverzachters met heerlijke geuren en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van een net gewassen jeans of in een schoon bed stappen, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kan genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Robijn heeft wasmiddelen voor bonte en gekleurde was, maar ook voor donkere, witte en fijne was. Combineer met de bijbehorende wasverzachter om zo lang mogelijk te genieten van alle stralende kleuren in je kast en heerlijke geuren. Robijn is van oorsprong een Nederlands merk dat in 1971 begon met de introductie van wasverzachter en in 1977 al snel verder uitbreidde naar fijnwasmiddelen, zoals Fleur & Fijn.

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord