Met gladde benen het voorjaar in!

Estrid

Hoe houden jullie het een beetje bij?

Terwijl ik de hoofdtitel typ, denk ik tegelijk: “Ja maar je scheert toch het hele jaar door?” Ik wel tenminste, maar ik weet dat er ook genoeg vrouwen het gewoon laten gaan. Het maakt mij redelijk onrustig, het moet gewoon glad en haarloos zijn! Zowel in de winter als in de zomer, het geeft mij een verzorgd gevoel. Nu heb ik deze winter wel de tijd genomen om cruciale zones te laseren en ben daar zo goed als klaar mee. Een kwestie van bijhouden nu! Maar mijn benen bijvoorbeeld, dat vond ik een te groot oppervlak en gaat onder de douche in één beweging mee.

Dat laatste, dat hangt echt wel af van welk scheermesje je gebruikt. Tegenwoordig vind ik het wel fijn als de kop enigszins mee draait en ook heen en terug gebruik kan worden. Mijn oog is laatst gevallen op een prachtige kit! Deze scheerkit van Estrid komt samen met een vegan scheercrème en een heerlijke verzorgende vegan body olie. Je voelt je echt schoner dan schoon na het gebruik van deze set. Je benen voelen ook helemaal zacht aan. Mijn man zei zelfs “oe wat voel je lekker glad!”

Nooit meer zonder scheermesjes!

Het sublieme van Estrid komt eigenlijk pas echt om de hoek kijken als je een abonnement afsluit! Dan zit je tenminste nooit zonder en wie kent het niet dat  verroeste, te vaak gebruikte scheermesje dat in de badkamer ligt! Je kunt zelfs op een app op je telefoon bijhouden wanneer het tijd is voor een nieuwe bestelling of wanneer jouw nieuwe bestelling geleverd zal worden. Je kunt het abonnement altijd wijzigen bijvoorbeeld als je vindt dat ze vaak komen of juist wanneer je vindt dat ze weinig komen!

Oh ja, het systeem wordt geleverd met een handig ophang zuignapje voor in de badkamer. Zo heb je altijd het scheermesje binnen handbereik en kun je hem eventueel boven de waterstraal weghangen. Zo blijft deze langer goed.

Nog vragen? Kijk anders even op de site van Estrid! Ik vind het een super handig systeem en ben er voor in! Jullie?

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord