BAK: Zelf thuis brood bakken!!

Bak

Genieten jullie ook zo van de geur van vers brood?

Ooit vertelden ze mij dat wanneer je je huis wilt verkopen, je een appeltaart moet bakken. Kennelijk werkt de geur van vers gebakken taart goed. Het creëert een warm thuis gevoel, dat positief zou bijdragen tot verkoop van je huis! Maar of het nu appeltaart is juist vers gebakken brood, ik word er ook erg blij van. Brood bakken is tegenwoordig een fluitje van een cent met een goede broodbakmachine.  Ook handig als je niet tegen gluten kunt, dan kun je zelf thuis bepalen welk brood je bakt met het geweldige boek BAK!

Geniet jij ook zo van die fantastische zuurdesembroden die je in een restaurant wel eens geserveerd krijgt? Of die je bij een dure bakker soms kunt kopen? Zuurdesembrood – maar ook heel veel andere broden – maak je vanaf nu zelf, thuis in je eigen keuken. Is dat ingewikkeld? Tijdrovend? Met de enthousiaste en aanstekelijke aanwijzingen van Jayne Jubb, meester in bakken van zuurdesembrood, kan het gewoon niet mislukken.

Maar je zult versteld staan van de variaties die je tegenkomt in dit boek ‘BAK‘. Er is namelijk nog veel meer! Geniet van heerlijke foolproof-recepten: van een simpel boerinnenbrood tot exotische gistbroden, glutenvrije broden, vrij-van-alles-behalve-smaak-baksels en – voor iedereen haalbare – patisserie.

Iers sodabrood met cranberry’s, Laurier-uienbrood, het allerbeste brioche brood, boekweitbrood, kruiden-yoghurtbrood… Allemaal overheerlijke recepten die staan in dit buitengewoon inspirerend bakboek!

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord