Pie Room: Hartige en zoete Britse delicatessen!

Pie

Meest iconische Britse gerecht: de Pie

In principe maak ik het weinig, maar ik vind het er wel altijd fantastisch uitzien. Zo prachtig dat deeg om allerlei gerechten en het past ook wel echt bij de winter!

Het schitterende kookboek “the Pie Room”  is een ware ode aan een van de meest iconische Britse gerechten: de pie. In dit boek vind je klassieke, maar ook zeer verrassende hartige en zoete pies. Maak nu die waanzinnig lekkere pie dauphinoise, of gevuld met verschillende curries of juist de echte zalmpie of de klassieke pie met varkensvlees. Ook de zoete taartjes zijn onweerstaanbaar: van varianten op de applepie tot pies met rabarber en vanille. Gerechten die uitblinken in smaak en perfectie.

Calum Franklin deelt in dit boek zijn waardevolle kennis over deze geweldige, van origine Britse delicatesse. Het boek begint met de verschillende deegsoorten. Daarna volgen de tools en technieken die nodig zijn om de perfecte versie te bereiden. De recepten blinken uit in variatie en moeilijkheidsgraad.

Werkelijk alles over deze Britse delicatesse is te vinden in dit bijzondere boek. Ook de verschillende deegtechnieken worden uitgebreid besproken. Ik vind het een leerzaam kookboek en weer eens wat anders dan andere kookboeken. Zeker met de donkere dagen is zo’n typisch Engels gerecht van harte welkom!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord