Nu-Denmark: Nieuwe trends voor de herfst

Nu-Denmark

Dragen jullie vaak een jurk in de herfst of winter?

Het is het item dat de overgang van zomer naar herfst net een stukje draaglijker maakt. Het item dat je net zo makkelijk naar je werk draagt als naar een avondje uit. Waarmee je in één klap aangekleed bent en je dus uit iedere kledingcrisis kan redden. Dat is waar een jurk voor staat en Nu-Denmark heeft mij heel erg overtuigd!

Toch merk ik bij mezelf dat ik in de zomer snel naar leuke rokjes of jurkjes grijp en in de winter echt minder. Ik denk dat dat door vroeger komt, in de tijd dat ik nog echt naar kantoor ging. Een jurk of rok aan betekende namelijk panties met meestal hakken eronder. En daar heb je niet altijd zin in. Tegenwoordig mogen de jurken ook gecombineerd worden met een sneaker of stoere booty, dus dat maakt het een stuk aantrekkelijker.

Maar voor nu hebben we het natuurlijk over de herfstjurk. Maar wat maakt een jurk eigenlijk herfstig? Simpel: de jurk heeft vaak (half)lange mouwen en is minder transparant of luchtig dan je favoriete zomerjurk. Wat kleur betreft is -ie over het algemeen ook donkerder dan zijn zomerse broer, zodat je er zonder problemen een zwarte panty onder kunt dragen. Je hebt gebreide varianten of jurken gemaakt van leer. Prachtige maxi dresses of casual overhemdjurken. Maar colour blocking is ook wat je heel veel ziet! Ikzelf ben fan van de lange rokken en jurken, die zijn makkelijk te combineren met een mooie laars. Maar natuurlijk mag een kortere variant er heus ook zijn, die ogen dan wel snel wat chiquer, afhankelijk wat voor schoenen je eronder draagt.

Zo vind ik de jurkjes van Nu Denmark echt heel tof. Het is maar net hoe je ze draagt. Met een jeansjasje of leren jasje geef je het een sportieve look, laat je het jasje thuis ben je net wat netter aangekleed. Kennen jullie dit geweldige merk al? Google eens op hun site, je zult versteld staan van de prachtige collectie.

Nu-Denmark

Nu-Denmark

 

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord