Hydropeptide: Oogserum voor de kleine lijntjes

Oogserum

Het gevecht tegen rimpels!

Het blijft natuurlijk altijd een gevecht tegen die rimpels. Ik gebruik al heel lang de producten van Hydropeptide en ben daar heel tevreden over. Kijk, ouder worden we allemaal, maar we kunnen wel proberen er zoveel mogelijk tegen te vechten. Eén van de verzorgingsproducten waar ik echt niet zonder kan, is het oogserum.

Dit geweldige oogserum van Hydropeptide is multifunctioneel. Deze multifunctionele oogcrème maakt donkere kringen direct zichtbaar stralender en frisser, terwijl de expressielijnen, rimpels en wallen na verloop van tijd afnemen. Ik merk dat met name ’s ochtends! Ik gebruik overigens dit serum zowel ’s ochtends als ’s avonds. Maar in de ochtend heb ik een routine dat ik na het douchen en schoonmaken van mijn gezicht eerst het serum en oogserum aanbreng. Dan ga ik me verder aankleden en breng daarna pas de dagverzorging aan.

Ik zie echt dat als ik het serum even de tijd geef om in te trekken, mijn blik direct frisser oogt en de wallen die eventueel na een diepe slaap aanwezig zijn redelijk snel weg trekken. Door het hele jaar heen kom ik veel in Spanje en kom dus automatisch veel in de zon. Daarom ben ik er echt kien op om mijn huid goed te verzorgen en daar hoort voor mij echt dit oogserum bij.

Dus, wat doet het oogserum van Hydropeptide:

• Het is speciaal ontwikkelt voor wallen & kringen.

• Het helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen.

• Het heeft een liftende en verstevigende werking.

• En het voert vocht & afvalstoffen af.

Dit oogserum is geschikt voor alle huidtypen, vooral die met donkere kringen, wallen, kraaienpootjes en een ouder wordende huid rondom de ogen. Dus ja, voor mij sowieso heel geschikt en nogmaals ik ben er erg tevreden over.

Voor informatie over Hydropeptide Oogserum en eventueel andere producten van dit merk, google even naar hun website!

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie