Thriller: De Echtgenotes

De echtgenotes

Hoe ver zou jij gaan om achter de waarheid over jouw man te komen?

Coronatijd heeft mij veel leesplezier gebracht! De afgelopen tijd met het mooie weer buiten was het heel verleidelijk om met een boek in het zonnetje te gaan zitten. En nu, ach nu is het weer lekker om met een boek voor de openhaard te kruipen. Ik vind lezen heerlijk, beter dan wat je soms op televisie ziet! Als je een goed boek hebt, is het heerlijk om je helemaal mee te laten slepen in het verhaal. Dit boek “De Echtgenotes” hoop ik nog mee te nemen naar Spanje.

Waar gaat het over?

Kun je je eigen man wel vertrouwen, en jezelf…?

Seth heeft drie vrouwen en Thursday weet dat, maar is zo gek op hem dat ze dat voor lief neemt. Tot het moment dat ze hem helemaal voor zichzelf wil, en ze de concurrentie opspoort. Maar niet alles verloopt volgens plan, want welke geheimen heeft hij nog meer…

Welke vrouw zou Seth kiezen als hij gedwongen werd een keuze te maken? Zou het de slanke carrièrevrouw zijn of juist de zakenvrouw die ook nog eens heel sexy is? En hoe zit het de prachtige jonge concurrente, die een ideale moeder zou zijn voor zijn kinderen…

In haar obsessieve zoektocht stuit Thursday op de ene leugen na de andere, tot de schokkende finale die je als lezer verbijsterd achterlaat.

De echtgenotes is te koop via onder andere Xander Uitgevers!

 

‘Een echte page-turner, laat je raden tot het einde.’ – HELLO!

‘De spanning houdt je tot en met het laatste woord in haar greep.’ – New York Times-bestsellerauteur Colleen Hoover

‘Lees dit boek. Neem er de tijd voor. Je zult er geen spijt van krijgen.’ – Goodreads

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord