Pure Vapour Balm gaf mij een betere nachtrust!

Pure Vapour

Verlicht en kalmeer op natuurlijke wijze met PURE Vapor Balm

De donkere maanden zijn begonnen en de kans om een koudje op te lopen is weer aanwezig. Iedereen hoopt in deze tijd maar alsjeblieft niet verkouden te worden. Maar hé, een verkoudheid is niet direct corona, maar je kunt alsnog een beetje benauwd zijn op de borst. En wat kun je daar nu tegen doen?

Ik ontmoette laatst Marianne Karijadi, by_mk_marianne, die mij alles kon vertellen over PURE Vapour Balm. Deze balsem kun je onder andere op de borst aanbrengen om de luchtwegen positief te prikkelen als je neus en keel verstopt zitten. De PURE Vapour Balm is een geheel natuurlijke zachte formule om te kalmeren en te reinigen. Als je het op de borst hebt aan gebracht, zul je zien dat je vanzelf weer rustig gaat ademen. Het kalmeert, verwarmt en geeft een heel relaxed gevoel. PURE is overigens vrij van zowel menthol als kamfer, wat bij kinderen een ontstekingsreactie kan veroorzaken. De formule is zo zacht dat het gehele gezin er dus profijt van kan hebben.

Maar ik vertelde Marianne dat ik altijd zo slecht slaap in het vliegtuig. En ook nu tijdens de overgang heb ik regelmatig last van onregelmatige nachten. Ik kan soms uren naar het plafond liggen kijken, heel irritant is het. En zo vertelde ze mij dat PURE Vapour Balm ook ideaal te gebruiken is juist tijdens vliegreizen, sporten en kan zorgen voor een goede nachtrust. Nou, dat waren precies de antwoorden waarop ik zat te wachten! Ik heb het pas één keer nodig gehad om lekker in slaap te komen. Ik denk dat ik zo gefocust was op de nieuwe geur, dat ik snel in slaap ben gevallen. Het hielp dus zeker! En mocht ik weer eens lang in het vliegtuig zitten, dan gaat deze zeker mee in mijn tas!

En dan nog een kleinigheidje, ik heb heel mijn leven, tenminste zo ver ik me kan herinneren, tijdens mijn cyclus last van hoofdpijn (migraine). Als je er een beetje van op de slapen smeert, neemt de hoofdpijn af!

Wat doet Pure Vapour Balm?

Nadat je P’ure hebt aangebracht op de borst, ondersteunt het de longen bij de opname van zuurstof. Zo kunnen de longen weer beter functioneren. Dit geeft niet alleen energie maar je kan daardoor beter ademen. En niet geheel onbelangrijk, het is een ideale hulp om rustig te slapen.

Daarnaast helpt het bij verkoudheid met koorst, hoest en voorhoofdholte ontsteking. Je kan smeren onder je neus of meng met met kokend water om te stomen. Stomen geeft mij altijd enorm veel verlichting, ik doe het nog altijd heel ouderwets boven een pan met warm water en met een handdoek over mijn hoofd!

En, ik durf niet te zeggen, wie weet kan het zo ook maar verlichting brengen wanneer je Corona krijgt! Ik zou zeggen: Kwaad kan het niet! En daarnaast, het kan toch verlichting brengen om de Corona-stress te onderdrukken. Zo ervaar ik het tenminste!

Take care, X

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord