Droge voeten als gevolg van veel stranddagen!

Voeten

Hebben jullie ook last van droge voeten na deze warme (na)zomer?

Ondanks Corona kunnen we toch terug kijken op een prachtige lente, zomer en nazomer. Wat hebben we mooi en warm weer gehad en we gelukkig toch genoeg uitstapjes kunnen maken. Ik loop erg graag, zodra het kan, op slippers en bij het uitgaan op open schoentjes. Door het warme weer, het hete strand en het chloor en zeewater hebben mijn voeten veel te lijden gehad. En hebben een goede verzorging nodig.

Nu worden mijn voeten weer verstopt in gekleurde sokken, maillots en panties en natuurlijk in dichte schoenen. Ook nu hebben ze weer te lijden en de nodige verzorging nodig. De heerlijk voetencrème van Ahava werd mij aangeraden en ben daarmee lekker aan de gang gegaan. ’s Avonds voor de televisie als we lekker onderuit zitten, zet ik mijn voeten lekker in het vet om droge hielen, voeten en enkels tot het verleden te laten zijn. Persoonlijk vind ik het echt belangrijk dat ook dat gedeelte van mijn lijf goed verzorgd wordt. Ik kan echt van gruwelen als ik niet-verzorgde voeten zie;)!

Deze voetencrème van Ahava is een heerlijke zachte emulsie die snel intrekt. Mijn voeten zien er direct zacht en glad uit en eigenlijk kun je er zo weer mee met je slippertjes op stap. Die tijd is nu voorbij, maar ook in winter vind ik het belangrijk om het bij te houden.

Ahava bestaat al sinds 1988 en is een merk dat inmiddels synoniem staat voor ‘Dode Zee cosmetica’. Ahava is Hebreeuws voor ‘liefde’ en is ontstaan uit liefde voor het bijzondere Dode Zee gebied. Dit gebied heeft hele bijzondere eigenschappen en het is het grootste natuurlijke kuuroord ter wereld. Ik ben zelf ontzettend enthousiast over deze crème: er zitten geen conserveringsmiddelen, SLS, SLES, petroleum (minerale olie) en schadelijke synthetische ingrediënten in. En zoals gezegd, ben ik erg tevreden met het resultaat al gaat het alleen maar over mijn voeten. Ze zijn snel hersteld van de lange, warme en droge zomer.

Overigens heeft Ahava een enorm aanbod aan crèmes en andere gezichts- en lichaamsverzorging. Ik vind de uitstraling van Ahava erg mooi. Chic, rustig, natuurlijk… De verpakkingen, zowel de doosjes als de flesjes en tubes, zijn allemaal mat en zijn in een lichte crèmekleur. Het geeft een mooie, natuurlijke uitstraling. Ik ben in ieder geval erg benieuwd geworden naar andere producten van dit merk.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie