Boekentip: The Make-over

The Make-over

Heerlijk boek voor op vakantie of voor thuis op de bank!

The Make-over! Zoals omschreven op het boek zelf: een hartverwarmend, hilarisch en sexy verhaal! En dan heb ik er eigenlijk niets aan toe te voegen.  Als je van Bouquet-reeks houdt of van zelfs de ‘Tinten Grijs’, dan vind je dit boek ook helemaal geweldig. Ik heb het op mijn strandbed in twee dagen uit gelezen. Echt gewoon zo’n heerlijk romantisch verhaal met een goed einde! Ik houd er dus enorm van en heb genoten van het heerlijke, losse, sexy verhaal!

Samenvatting

Georgies familie heeft een goedlopend renovatiebedrijf, maar tot verdriet van haar ouders heeft zij besloten een ander pad te kiezen. Zij organiseert kinderpartijtjes en verjaardagsfeestjes en maakt anderen graag aan het lachen. En… ze is vastbesloten om een vrouw van de wereld te worden!
Stap 1: een nieuwe opzet voor het bedrijf (een website die iets minder oubollig is, misschien?)

Stap 2: een heel nieuwe garderobe (en leggings zijn ook gewoon broeken)
Stap 3: snel de “looks’ aanpakken (doen mensen nog aan ontharen?)
Stap 4: de markt op! (en stop met die verliefdheid op Travis Ford!)

Je leven opnieuw inrichten betekent ook de waarheid onder ogen zien: Georgie heeft al in eeuwen geen date meer gehad. En wie is er nu beter geschikt om haar imago op te vijzelen dan de plaatselijke sportheld en favoriet van de roddelbladen?
Tijd voor actie!

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie