Dress to impress in de jurken van Chic by Lirette

Chic by Lirette

Al jaren fan van haar prachtige jurken…

De must-have voor iedere vrouw! De jurken van Lirette zijn prachtig, dragen heerlijk, zijn vrouwelijk en nog eens van een mooie kwaliteit. Deze jurken zijn multifunctioneel, dat is nog de beste eigenschap van dit kledingstuk. En even niet vergeten: deze jurk kreukt niet en dus super makkelijk om in je koffer of tas mee te nemen overal naar toe!

  • Draag je deze jurk met een sneaker, dan kun je zo de stad in of gezellig ergens sportief lunchen.
  • Draag je het met een hak, dan steel je de show tijdens de avonduurtjes!
  • Draag je het met een slipper, dan kun je er zo mee flaneren op de boulevard van Zandvoort of een hippe strandtent bezoeken. Bikini eronder en je bent helemaal ‘Beach’ klaar!
  • Draag je deze jurk met een ‘booty’ en spijkerjasje, he, dan ben je helemaal klaar voor een lekker dansfestival!

Ik zeg echt een fantastisch kledingstuk en belangrijk, ik voel me er zo mooi in!

Kijk snel op haar site, want dit is toch wel de hit voor op vakantie (kreukt niet). Of je nu een staycation houdt en er dagjes op uittrekt of dat je toch een koffer pakt voor vertrek naar het zonnige zuiden, deze jurk van Chic by Lirette is echt een kledingstuk dat niet mag ontbreken!

Overigens, de ontwerpster van deze prachtige jurken, Lirette, is een prachtige, warme, gezellige, spontane en lieve vrouw. Deze kenmerken zie je terug in haar ontwerpen. Een prachtige vrouw met prachtige ontwerpen: ik ben mega fan!

Chic by Lirette

Chic by Lirette

Chic by Lirette

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord