Ahava Velvet Cream Wash

Wat is lekker voor je lijf?

Ahava betekent “liefde” in het Hebreeuws. Liefde voor jezelf, voor je huid en natuurlijk ook voor elkaar. Maar in dit geval kan ik me bedenken dat ze bedoelen, dat je met liefde moet omgaan met jezelf. Jezelf dus ook goed verzorgen. Ahava is daar een voorbeeld van.

Over Ahava

Bij dit merk staan wetenschap en natuur in perfecte harmonie. Al tientallen jaren voeren wetenschappers onderzoek uit, in onze laboratoria aan de oevers van de Dode Zee, naar de voedende eigenschappen van mineralen uit de Dode Zee. Dit wonderlijke gebied staat bekend om de unieke heilzame werking voor de huid door de hoge concentratie aan mineralen in het water. Alle AHAVA producten bevatten het gepatenteerde OsmoterTM concentraat dat bestaat uit een perfect gebalanceerde mix van diverse mineralen uit de Dode Zee. Dit natuurlijke mineralencomplex stimuleert de essentiële huidfuncties waardoor de vitaliteit van de huid hersteld wordt en de natuurlijke capaciteit om vocht te binden vergroot wordt voor een prachtige uitstraling van de huid.

Ahava Velvet Cream Wash Lotus & Chestnut is een body wash zonder schadelijke stoffen en is hierdoor geschikt voor de gevoelige huid. Deze body wash beschermt uw huid met haar antibacteriële, voedende en verzachtende eigenschappen. De formule bevat Dode Zeemineralen, macademia-olie en biologische plantenextracten en bevat de geur van lotusbloem en kastanje. Vandaar dat het schuim anders en fluweelachtiger aanvoelt dan reguliere zepen. Deze showergel bevat geen SLS/SLES en parabenen. Daarnaast is de formule getest op allergieën.

AHAVA overtuigt met cosmetica uit de mineralen van de Dode Zee. Door middel van uitgekiende producttechnologieën creëert het merk verzorgingsproducten die uw huid revitaliseren en voorzien van voldoende vocht. Misschien kent u Osmoter, een uitgebalanceerd concentraat van mineralen dat in alle gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten aanwezig is. Verzorging van AHAVA ziet af van parabenen en SLS / SLES. Perfect voor de gevoelige huid.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie