Vaderdag!

cadeaulijstje

Vaderdag: zo ver weg en toch ook dichtbij!

Vaderdag komt er toch echt aan. Dit jaar valt vaderdag op zondag 21 juni.  Ik weet het, alle dagen glippen tijdens de corona-crisis tussen onze vingers weg. En toch proberen we op onze manier om van de feestdagen nog een klein feestje te maken. Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Moederdag, allemaal dagen die we met mate hebben gevierd. Zouden we op vaderdag al weer wat meer respijt krijgen?

Dus wat gaan we voor ze kopen? Mannen houden van duidelijkheid. Niet moeilijk doen, maar snel en effectief handelen voor het beste resultaat. Dat geldt al helemaal voor hun dagelijkse huidverzorging. Tenminste bij ons in huis lopen er drie rond en het moet er allemaal even verzorgd uit zien, maar het moet zeker niet te veel moeite kosten. Onze mannen houden van eerlijk, trouw en ongecompliceerd en dat is waar Bulldog voor staat.

We verzorgen ons in deze vreemde corona-tijd beter dan ooit te voren. Natuurlijk we hebben meer tijd! Maar ik kijk ook met een scheef oog naar mijn mannen! Zij willen ook, maar nogmaals het mag niet te veel tijd kosten. Wij willen juist dat ze er verzorgd en lekker ruikend bij lopen toch? De verzorgingslijn van Bulldog ondersteunt mannen in hun dagelijkse verzorging en richt zich volledig op de behoeften van hun huid.

Een greep uit hun collectie:

Hi handsome: Original Moisturizer
Thumbs up voor deze crème. Het geeft je huid dagelijks waardevolle hydratatie, zonder vettig te zijn. Verrijkt met natuurlijke ingrediënten als aloë vera, camelina olie en groene thee.

Watch out: Original Face Wash
Deze face wash op basis van aloë vera, camelina olie en groene thee is speciaal ontwikkeld om de huid te reinigen. Citrus en houtachtige basisnoten zorgen voor een lichte, mannelijke geur. Het romige schuim droogt niet uit en maakt je gezicht schoon, fris en gehydrateerd.

Double Power: 2 in 1 Beard Shampoo & Conditioner
Een combinatie van shampoo en conditioner reinigt en verzorgt je baard. Kleine moeite, groot effect. Breng een kleine hoeveelheid aan, masseer goed in de baard en spoel uit. Gebruik hierna de Original Beard Oil of Original Beard Balm.

You’ve got the power: Original Beard Oil
Deze baardolie maakt jouw snor- en baardharen zacht en soepel. Tot ziens vervelende jeuk, hallo natuurlijke glans. Voor het beste resultaat gebruik je de olie in combinatie met de 2 in 1 Beard Shampoo & Conditioner en de baardbalsem.

Pimp my beard: Original Beard Balm
Deze baardbalsem combineert verzorging en styling. De formule maakt de baard zacht en soepel waardoor jij je baard kunt stylen hoe jij het wilt. Het resultaat is indrukwekkend!

Leuke cadeautjes voor een aangename prijs voor de liefste papa: Bulldog!

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord