Moederdag, wat geef je haar cadeau?

Ook Moederdag is dit jaar anders…

Op zondag 10 mei is het Moederdag en dat wordt er dit jaar zonder twijfel één om niet te vergeten. Of je jouw moeder nu wilt verrassen met een beauty present per post, een fashionable zomeroutfit – naast het jaarlijkse ontbijt op bed – of met een heerlijk verfrissende cocktail, je bent nog niet te laat om iets speciaals in huis te halen. Een heel scala aan must have gifts om moeders in deze bijzondere tijd in de watten te leggen, want dat is wat ze verdienen.

Het blijft lastig in deze tijd: kan je het langs brengen of niet, sturen we het op of niet en komt het dan op tijd? Ikzelf ga vrijdag bij mijn ouders even kijken. Ik weet dat het dan prachtig weer is en dat we in de tuin op veilige afstand van elkaar af kunnen zitten. Maar als je er goed over nadenkt en goed geluisterd hebt, houdt de nieuwe samenleving van 1,5 meter stand tot er een vaccin is. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk geen verjaardagen en kerst vieren met onze ouders. Het lag wel in de lijn der verwachting, maar het is ongelooflijk zwaar.

Daarom wil ik onze moeders dit jaar extra in het zonnetje zetten. Het gaat niet direct om wat je geeft, maar dat je in ieder geval aan ze denkt. Zo weet ik dat mijn moeder gek is van accessoires en mijn schoonmoeder kan ik altijd verwennen met iets van de drogist. Ook een lekker wijntje op zijn tijd is altijd een welkom cadeau, zoals de AIX.

We zullen het moeten nemen zoals het komt en er wat van maken met de slingers die we hebben. Wat hebben jullie bedacht voor deze dag? We zijn benieuwd, misschien hebben jullie nog een goede tip!

Succes,

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord