Laten we het gezellig maken in bed

Al jarenlang is het het hetzelfde liedje. Vind jij het ook lastig om de sleur te doorbreken in bed? Nou, dan kan ik je een handje geven. Het is bij ons al jaren hetzelfde. Het is eigenlijk gewoon in saaie boel in de slaapkamer bij ons.

Nu moet ik stiekem even lachen, want jullie denken waarschijnlijk dat ik het heb over hele andere dingen. Nee hoor, niks spannends. Het gaat er hier gewoon om dat ik al sinds jaar en dag dezelfde dekbedovertrekken gebruik: wit. Altijd wit. Niks geen print of kleur. Saai eigenlijk he?! Geen idee waarom. Ik vind het lekker rustig denk ik.  Inmiddels is de trend natuurlijk enorm veranderd. We zien gekleurde muren, print op print, verschillen stoffen en het liefst alles door elkaar heen in ons interieur. En dus ook in de slaapkamers is het  één en al gezelligheid.

Afijn, ik ben op dit moment ook om. Ik begin het hele witte een beetje saai te vinden en vind het ook leuk als het in de slaapkamer wat gezelliger is. Een leuke, kleine make-over is wel een keer op zijn plaats. Dus de zoektocht naar leuke dekbedovertrekken begon. Nou, was ik al snel op de goede website. Op Shopaholiek Kids hebben wij al eerder gewerkt met SNURK beddengoed (zie dit blog met de slapende panda van Snurk) en die hebben sowieso voor kinderen de allerleukste dekbedovertrekken,, maar ook voor volwassenen is er genoeg leuks te kiezen. Mooie materialen, lekker zacht, alle denkbare maken en voor ieder wat wils. Wil je nog steeds voor lekker rustig gaan: hebben ze! Maar ik heb dit keer gekozen voor een dekbed met een drukkere print vol met palmbomen. Uiteraard voor mij met een vette knipoog naar Dubai, want wat mis ik het daar. Zo heb ik toch nog een beetje het gevoel dat ik daar zit. Heerlijk op een strandje tussen de palmbomen en de kokosnoten. Nu het in Nederland ook al weken prachtig weer is ben ik ook blij hoor. Nederland is namelijk ook echt heerlijk.

Inmiddels heb ik al een paar nachten geslapen onder dit dekbed. Zoals ik al verwacht had is het dekbed want het is gemaakt van ademend beige biologisch katoen. De bomen en bladeren zijn erop geprint en lig ik er heerlijk in.  Of eigenlijk moet ik zeggen: WE liggen er heerlijk in :). Van enige saaiheid in bed is niks meer te merken nu!

 

De headerfoto is van Snurk zelf.

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

One Comment on “Laten we het gezellig maken in bed”

Geef een antwoord