Kerstshoppen @Hema!

De kerstsfeer van Hema

Het ziet er naar uit dat Hema helaas ook voorlopig de deuren sluit. Lastig, je kunt er fantastisch leuke cadeautjes scoren op elk gebied en vooral voor leuke prijzen. Ook de kerstsfeer vind ik daar altijd geweldig. Met een handomdraai creëer je de meest leuke sferen voor de kersttafel of de woonkamer. Je kunt er dit jaar echt verschillende stijlen vinden, waarvan ik er een aantal zal omschrijven!

Cosy me boom:

Deze boom heeft het cosy me thema. Zoals de naam al zegt een gezellige kerstboom. Dit thema is geïnspireerd op Scandinavië. Er wordt gebruik gemaakt van Kraft papier en koperfolie in combinatie met groen en blauw voor een warme uitstraling. Cosy me heeft boom- en takkenpatronen om het winterse bos te verbeelden. Er zijn ook hangers in de vorm van bosdieren zoals, rendieren, vossen, eekhoorns en uilen.

Ook is er hout gebruikt. De slinger in deze boom is van hout, mooie houten ballen. Je ziet meer hout, ook een mooi houten rendier bijvoorbeeld. Dus cosy me geeft een hele natuurlijke warme uitstraling.

Hiermee haal je de knusheid in huis.

Belletjes boom:

Naast de gezellige cosy me boom, bestaat een boom die wat rustiger is versierd. Hierin zijn alleen de kersthangers met belletjes opgehangen, alle letters van het alfabet zijn hierin te vinden. Letters zijn het helemaal, je vindt ze op allerlei items van notitieboekjes tot mokken. HEMA heeft ook wel eens kerstballen met letters gehad en dit jaar zijn het hangers in de vorm van de letter geworden, ze rinkelen ook zo leuk. Naast de letters zijn deze hangers er ook in een hart en ster formaat.

Metallic boom:

Ook zien we het metallic thema. Hoewel je vaak ziet dat er wordt gekozen voor of een boom met gouden decoratie of met zilveren decoratie, hebben wij er nu voor gekozen om deze twee kleuren te combineren. Omdat kerst moet blijven fonkelen.

Sterren zijn het helemaal dit jaar. Ook heel handig als je niet veel tijd hebt om je huis in kerstsfeer te brengen – kan je heel snel een kerstsfeer in huis halen door meerdere sterren op te hangen. Grote en kleine papieren sterren afwisselend ophangen of neerzetten kunnen een sprankelend kerstgevoel oproepen. Zet er wat kaarsen naast of een lichtsnoer en je hebt zo een gezellig hoekje.

Modern traditional boom:

En als laatste is er  het modern traditional thema. De traditionele kerst symbolen in een modern jasje door gebruik te maken van prints met aquareleffect, je ziet hier bijvoorbeeld de hulst in terug komen. Door gebruik te maken van beeldtaal zoals sterren, strikken en kaarsen ademt deze collectie Kerstmis.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord