Annemarie Borlind: We All Love the Sun!

Annemarie Borlind

Bescherm jezelf tegen schadelijke zonnestralen!

Het is over het algemeen zo: We love the sun. Ik durf zelfs te wedden dat mensen die niet graag in de zon zitten wel vrolijker worden van gewoon lekker weer en een stralende lucht. Mijn zoon bijvoorbeeld geeft niets om de zon, hij zal er echt niet zo maar in gaan zitten om een tintje op te doen. Hij geeft de voorkeur aan sportieve en doe-vakantie boven een strandvakantie, maar geniet er wel van als de zon schijnt tijdens het skiën!

De kleur die hij opdoet is van het sporten, met open dakje rijden en van het terrasje pakken (dat is nu even niet aan de orde). Maar ook op dit soort momenten, wie het ook is, moeten we ons beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. Ikzelf vind het echt een heerlijk idee dat mijn dagcrème een factor 30 heeft. Ik heb in ieder geval het gevoel dat zodra ik buiten kom, ik al beschermd ben. Ga ik intensief buiten zijn, dan gaat er een extra beschermingscrème op. Het liefst met factor 30 of zelfs factor 50!

De suncare producten van Annemarie Borlind bieden de huid een verzorging- en een beschermende stof, die de huid hydrateert en voedt. Zo wordt ook de weerstand en zelfbescherming van de huid versterkt! Tegenwoordig ben ik echt fan van een hoge beschermingsfactor. Ik hoop hiermee alsnog de veroudering van mijn huid tegen te gaan. Annemarie Borlind heeft een hele fijne anti-aging Sun Cream met factor 50. Deze biedt echt een optimale bescherming tegen de schadelijke UV-stralen. De Vitamine E beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering en het panthenol complex zorgt voor intensieve hydratatie.

Ben jij net diegene die keihard moet werken en helemaal geen tijd heeft voor het zonnetje, dan heeft Annemarie Borlind een hele fijne “sunless selftanning face spray”. Hierbij ben je toch dat witte kleurtje kwijt en zie je er misschien net iets gezonder uit. De spray is heel verfrissend en voedend tegelijk! Het vijgenextract zorgt voor de hydratatie, gojibessen hebben een anti-oxidant die helpt tegen de vroegtijdige huidveroudering.

Beide heerlijk producten die ik vast in huis heb. Wat gebruiken jullie tegen de UV-stralen?

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie