Jack de straathond – Ivy Pembroke

Zoek je nog een leuk kado voor je vriendin, oma of tante?  Of misschien wel voor jezelf? Dan heb ik hier echt een superleuke tip als je van lezen houdt: Jack de straathond van Ivy Pembroke komt morgen, 12 mei uit. Ik had er al e.e.a. over gelezen en ben dan ook blij dat ik hem al in huis heb en er al in kon beginnen te lezen. En ik kan je zeggen: heerlijk!

Zeker in deze heerlijke lenteperiode waarin we toch verplicht thuis zitten is een boek lezen natuurlijk een heerlijke manier om de tijd een beetje te verdrijven en heerlijk te ontspannen.  Één van mijn lievelingsboeken is Bob de straatkat. Fantastisch boek, kan niet anders zeggen en daarom stond Jack de straathond ook hoog op mijn verlanglijst. Ik ben nou eenmaal verzot op beesten en de onvoorwaardelijke liefde die ze je geven. Ik hou ervan, ik vind het heerlijk om te lezen hoe dieren zich kunnen binden aan je. Ik heb dit boek van 384 pagina’s in twee dagen uit gelezen.  Een echte feelgoodroman.

Jack de Straathond – Ivy Pembroke

Jack is een tevreden straathond – geadopteerd door alle bewoners van Christmas Street. Of is het andersom? Voor Sam, die na de dood van zijn vrouw terug naar Londen verhuist, vormt Jack het onofficiële welkomstcomité van de straat. Voor Sams zoontje, Teddy, is de pluizenbol een broodnodige vriend.
Maar Christmas Street is niet meer wat het ooit was volgens Bill, de oudste en hardst mopperende bewoner. Hij kan zich herinneren hoe iedereen er samenleefde. Nu leven de mensen langs elkaar heen, zonder echt contact te maken.

 Terwijl Sam en Teddy beginnen te wennen aan hun nieuwe huis, brengt de viervoetige charme van Jack alle bewoners van de straat steeds een beetje dichter bij elkaar. En door een kleine goede daad kan het zo maar zijn dat Christmas Street verandert in een plek vol mooie, blijvende herinneringen…

Jack de Straathond kun je vanaf vandaag voor 15,99  bestellen via Bruna Uitgevers. Ben benieuwd of jij hem ook zo snel uitleest.

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie