De koude nachten komen er weer aan

We hebben inmiddels echt afscheid genomen van de zomer. Zelfs de Indian summer is voorbij. We moeten ons echt op gaan maken voor de winter. De koude nachten komen er weer aan, brrrrr.

Nu de klok weer een uur terug is gegaan is voor mij de zomer echt voorbij. En daar baal ik van, want ik ben een zomermeisje. Op zich kan ik me ook wel weer verheugen op de winter. Gezellig binnen met de kaarsjes aan enzo. Maar toch…. die  kaarsjes brandden afgelopen zomer ook gewoon lekker in de tuin. Maar goed, het is niet anders.

Één van de eerste dingen die ik altijd doe  in deze periode is echt mijn kasten winterklaar maken.  Het echte zomerspul gaat zonder pardon een paar planken omhoog en de lekkere warme truien, vesten en winterjassen mogen weer vol in het zicht. De doos sandalen gaat de bergkast in om plaats te maken voor laarzen en …. jawel: mijn Uggs. Sorry, ik weet dat veel mensen ze vreselijk vinden maar ik hou er van. En ik haat het om het koud te hebben, wat dat betreft woonde ik perfect in Dubai.

En dan moet ik afscheid nemen van mijn geliefde dekbed van Snurk. Afgelopen zomer had  ik het dekbedovertrek met de palmbomen, die me zo’n gevoel gaven alsof ik nog in Dubai woon.  Die heeft er echt de hele zomer op gelegen. Dat was wassen, drogen en hup gelijk weer op mijn bed. Heerlijk zacht biologisch katoen die lekker koel aanvoelde tijdens de hete dagen afgelopen zomer.  Dat overtrek gaat dus ook de kast weer in tot het voorjaar. Tijd dus voor een nieuwe. En wat voor eentje: ik heb dit keer gekozen voor een echt winters dekbed in de vorm van een dik gebreid kleed. En aangezien ik een enorme koukleum ben is er dit keer een  flanellen dekbedovertrek bij  Snurk besteld.

Mijn zoontje had vorig jaar al een dekbedovertrek flanel en ik kan je zeggen: dat wilde ik ook! Zo zacht en lekker warm. Laat die koude nachten maar komen. Ik ben er helemaal klaar voor :). Mocht je zelf een nieuw dekbed nodig hebben voor jezelf, of voor je kinderen: check dan de website van Snurk eens. Die hebben serieus de leukste dekbedden!  Check ook dit blog eens van onze blogger Marieke van Shopaholiek. Zij koos dit keer voor het Unicorn dekbed voor haar dochter.  We zijn hier op de redactie echt allemaal fan van Snurk.  Echt al jaren.

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord