Bekentenis: Ik ben fan van Nederlandstalige muziek!

Grootste terras

Derde editie Het Grootste Terras van Nederland 

Okee, ik ga een bekentenis doen. Tenminste een bekentenis is een groot woord, want ik hoef me er helemaal niet voor te schamen! “Ik houd van Nederlandstalige muziek, ik houd ervan om keihard mee te blèren in de auto, ik houd van een goede tekst met inhoud die je raakt”! En daarom houd ik ook van het event “Het grootste terras van Nederland”.

Op zondag 21 juni aanstaande vindt voor de derde keer Het Grootste Terras van Nederland plaats. Een uniek event in Nederland en dit jaar wederom op de voormalige vliegbasis Twenthe. ‘Deze derde editie wordt het terras voor de eerste keer achter Hangar 11 opgebouwd. Voor velen bekend omdat de eindscène van de film Hannah van Hendrik zich daar afspeelde’, aldus organisator Karen Eijkelkamp. ‘Hier brengen we zondag 21 juni mensen bij elkaar. Vrienden, collega’s, zakelijke relaties. Om samen mooie momenten te delen. Met een koud glas wijn en muzikaal vermaak van topartiesten van Nederlandse bodem. Op deze unieke locatie en natuurlijk open air’, aldus Jorieke Eertink die mede verantwoordelijk is voor de totale organisatie.

Het grootste terras van Nederland vindt op zondag 21 juni plaats van 13.00 tot 19.00 uur. Kaarten zijn vanaf zaterdag 8 februari te verkrijgen via www.hetgrootsteterrasvannederland.nl .

Zoals we van de organisatie gewend zijn treedt ook deze editie weer de top aan Nederlandse artiesten op. Zo zal Xander de Buisonjé wederom van de partij zijn en is hij inmiddels een vast gezicht van Het Grootste Terras van Nederland. Dit jaar treedt hij op met grootse live band en zal een aantal van zijn muzikale vrienden gaan begeleiden waaronder Lange Frans en Edsilia Rombley.

Daarnaast staan er nog twee populaire artiesten op het programma. Zo zal de aftrap van Het Grootste Terras van Nederland worden gedaan door Tino Martin en zal ook Rolf Sanchez optreden.

Gezelligheid, bites and drinks!

Uniek voor een outdoor event, is dat alle drank in glaswerk wordt geschonken. Geen plastic glazen dus. Bovendien word je aan tafel bediend! Op Het Grootste Terras draait het om gezelligheid, lekkere bites en drinks. De hapjes variëren van een bitterbal tot oesters. Maar ook is er een lekkere borrelplank en de tip van de organisatie is om ook vooral de Burgemeester te bestellen.

Geniet daarbij van een glas wijn, een ‘bottle to share’ of een lekker verfrissend biertje. Uiteraard is ook deze editie aan een champagnebar gedacht. Ook op culinair gebied zal het de gasten aan niets ontbreken. Kortom een heerlijke dag met je vrienden/relaties.

Tickets

Er zijn diverse mogelijkheden om dit event bij te wonen. Je bent er al bij vanaf € 45,-. Hiervoor verzeker je jezelf van een sta/zitplaats op het terras en een fantastische middag met topentertainment op een unieke locatie. Begin je de dag liever met een glas champagne en wil je een zitplaats op het terras inclusief bediening? Dan boek je een Ticket + of een Tafelticket voor 8 personen. (Boek je meerdere tafels dan worden deze uiteraard bij elkaar geplaatst.)

De Early Bird tickets voor de sta/zitplaats van € 45,- zijn vanaf zaterdag 8 februari te reserveren voor slechts € 34,95. Voor meer informatie omtrent tickets kijk op www.hetgrootsteterrasvannederland.nl.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord