Beetje van mezelf, beetje van Yamba!

Yamba

Yamba: Superfood voor een natuurlijk energie-boost

Superfood, je werd er een periode mee overspoeld. Eerst was het ‘nieuw’, nu lijkt het een geaccepteerd gegeven. Ik hoor nog steeds om me heen dat diegenen die bewust eten nog regelmatig superfoods gebruiken. Op de fitbeurs in Utrecht kwam ik in gesprek met Yamba. Zij stonden daar voor mij met iets heel nieuws!

Ik sport veel en verbruik daardoor ook veel. Ik merk dat wanneer ik supplementen inneem, ik me veel fitter en energieker voel. Zodra ik geen magnesium inneem, spring ik elke nacht uit bed vanwege kramp. Een multivitamine en visolie staan ook op mijn dagelijkse recept. Maar wat blijkt: er is Moringa en deze powerplant heeft alles in huis dat ik extra nodig heb. Ik wil er dus ook heel graag mee gaan experimenteren.

Wat is Moringa en wat doet het?

Het is dus echt nieuw voor mij onder de superfoods: Moringa! Zoals ik het heb gelezen is Moringa een powerplant, die boordevol essentiele voedingsstoffen zit. Yamba Moringa zit boordevol met antioxidanten vezels, proteïne, calcium, kalium, magnesium, ijzer, vitamine A, B, C, D, E, K en bevat alle 9 essentiële aminozuren.

Moringa helpt tegen vermoeidheid, versterkt het immuunsysteem en helpt met de groei van de spieren. Het reguleert de energie distributie, is goed voor de huid, vermindert stress, helpt met een goede spijsvertering en reguleert het suikerniveau.

Naast het sporten heb ik ook andere zaken waar ik tegen aanloop nu ik boven de 50 ben gekomen. Mijn hele spijsvertering ligt een beetje overhoop. Ik kan niet zo maar alles meer eten, maar moet echt een beetje opletten. Ik word echt gestraft voor te veel etentjes, te veel drankjes of te veel snacken. Suikers zijn voor mij ook uit den boze, dus deze nieuwe superfood komt voor mij als geroepen en ik hoop dat ik er baat bij heb.

Het wordt dus een ‘wordt vervolgd’, maar mochten jullie er al vast meer over willen weten, aarzel niet te googelen naar Yamba!

Yamba

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie