Flip Photo van Foopla = Twee in Eén

Flip Photo

Help, ik zie dubbel!

Kennen jullie het van vroeger dat je ergens als souvenir een “Flip Photo” kocht? Je kent ze wel, van die foto’s die lijken of ze bewegen. Als je er voorbij loopt, dan krijg je een andere foto te zien. De FlipPhoto is een foto waarin twee beelden afwisselend te zien zijn, afhankelijk van de hoek waaruit je ernaar kijkt. Zeker van een afstandje is de FlipPhoto een echte blikvanger!

En deze unieke foto kun je heel eenvoudig zelf bestellen via Foopla! En nog beter, we hebben een Promotie code voor jullie! De actie die wij onze volgers mogen aanbieden is maar liefst 40% korting op een flipphoto van 15 x 10 cm. De actiecode die je kunt gebruiken is “Mamametpassie”.

Wij vinden onze foto echt fantastisch gelukt en zijn er super blij mee. Kijk even op mijn Instagram voor de bewegende beelden, dan krijg je er een goede indruk van. Denk alvast vooruit aan bijvoorbeeld Moederdag of misschien geven jullie elkaar een kleinigheidje met Pasen? In ieder geval is dit altijd een ongelooflijk leuke verrassing om weg te geven.

Want wat denk je bijvoorbeeld aan een herinnering van een vriendinnenuitje, een foto normaal en daarna allemaal hard juichend. Die zit in ieder geval op mijn vizier, ik moet alleen de foto’s nog maken;).

Dus google snel voor deze leuke actie naar Foopla!

X

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord