Personal blog: Ibiza

Ibiza, the island i love!

Een enkele week geleden was ik voor de tweede keer op Ibiza en wat is het toch een fantastisch eiland. Met mezelf afgesproken dat ik vanaf nu minimaal één keer per jaar erheen ga.

Graag neem ik je even mee naar dit eiland & hoop dat je na het lezen van deze blog net zo enthousiast bent als ik over dit mooie eiland… en ook een tripje boek!

ibizabegin

Vorige keer zat ik een het rustige plaatsje Figueretas, maar deze keer verbleef ik in het Ushuïa Hotel in Playa den Bossa. Heb altijd al gezegd dat ik een keer in dit hotel wilde verblijven en deze vakantie was het dan zo ver. Wat een TOP hotel. Alles goed geregeld en we hadden echt een fijne kamer, op de begaande grond met een leuk tuintje direct aan het zwembad. Was een heerlijk verblijf.. Maar zeg ook eerlijk, dat ik de volgende keer een accommodatie wil op een wat rustigere plek op het eiland.

ibiza2 ibiza3

Je kunt Ibiza beleven op allerlei manieren. Sommige mensen gaan er echt heen om alle feesten te zien, een ander boekt een tripje Ibiza om te onstpannen en weer een ander wilt een combi van beiden. Het eiland bied voor ieder wat wils! Maar één ding mag je niet overslaan, zeker niet als je voor de eerste keer op het eiland komt. De hippiemarkt in Las Dalias. Je vindt er ook een gezellig bandje!

hippymarkt ibiza
ibiza35

Ik vind Cala Benirras één van de leukste strandjes op het eiland. Ook drink je aan dit strand lekkere cocktails bij Beachclub Elements.

ibz ibz2

ibz5 ibz7

Tijdens onze vakantie ben ik met mijn moeder, ook nog gaan touren op de scooter. Onwijs leuk om op deze manier het eiland te zien. Zo bekeken we o.a. de Es Vedra. Vanaf Cala d’Hort heb je een onwijs goed uitzicht op de Es Vedra.

ibzmammm

Een ander leuk strand is Cala Vadella. Dit strandje ligt in een baai en is dus windvrij!

cala vadellacalavad

In Ibiza-stad heb ik lekker gewinkeld, gegeten en een bezoek gebracht aan het kasteel van Ibiza, gelegen op de top van de Puig de Vila. Vanaf hier heb je een adembenemend mooi uitzicht over de stad. Een tip om lekker en goedkoop te eten: Bar C’an Rafal

ibiza7 ibiza5 ibz0 ibz009

 

Het was WEER een top vakantie en ik heb ervan genoten. Mocht je deze zomer ook nog naar Ibiza gaan… Of een ander lekker vakantieoord: Fijne vakantie & geniet!

ikkkk

 

Kim

Kim

26 jaar oud, woonachtig midden in de Historische binnenstad van Dordrecht.

Sinds 2013 run ik mijn eigen modeagentschap, Van Aalst Agency.

Grote passie voor mode. Deze passie deel ik dan ook graag met jullie op het blog ShopaholiekMama!

Mijn levensmotto:
Follow your dreams
Kim

About Kim

26 jaar oud, woonachtig midden in de Historische binnenstad van Dordrecht. Sinds 2013 run ik mijn eigen modeagentschap, Van Aalst Agency. Grote passie voor mode. Deze passie deel ik dan ook graag met jullie op het blog ShopaholiekMama! Mijn levensmotto: Follow your dreams

View all posts by Kim →

Geef een reactie