Zo tover je je huis om tot een gezellig herfsthuis

Ben je op zoek naar manieren om je huis gezellig te maken? Zo tover je je huis om tot een gezellig herfsthuis.

Zorg dat je huis opgeruimd is.

Opruimen is waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid, maar is wel de basis voor een gezellig herfsthuis. Bovendien levert het veel ruimte op, zodat je je nieuwe aankopen gemakkelijker kwijt kunt. Doe dus alle spullen weg die je niet meer gebruikt en doneer alle oude kleding aan een goed doel. Zo heb je lekker veel ruimte in je kledingkast voor je nieuwe herfstoutfit.

Leg kussens en plaids neer.

Er is niets lekkerder dan met een dekentje op de bank te kruipen als buiten de regen tegen de ramen klettert. Vooral als je het altijd koud hebt. Met kussens en plaids op de bank, stoelen en het bed krijgt de ruimte meteen een gezellige sfeer. Kies voor pasteltinten voor aangename zachtheid of ga voor warme kleuren om de zon als het ware binnen te laten schijnen. Je hoeft trouwens geen nieuwe kussens te kopen, maar je kunt gewoon investeren in nieuwe kussenhoezen. Neem wel even de maat op van je kussens, zodat je de juiste maat hoezen aanschaft.

Kaarsen en openhaard aan.

Wat dacht je ervan om na een dagje shoppen de openbaar of kachel aan te steken en je woonkamer te verlichten met kaarsen en sfeerlicht. Voor dit laatste doel zijn lampen met een dimfunctie ideaal. Hang ook slingers op van lampjes om de kamer een warme sfeer te geven. Zo kun je ontspannen uitrusten van de gezellige dag en lekker nagenieten van je aankopen.

Lichtjes bij de ingang.

Je kunt een pompoen, kalebas of mand chrysanten bij de voordeur neerzetten, maar wat dacht je van lantaarns bij de voordeur? Dat staat supergezellig als het buiten donker wordt. Het is ook nog eens gezellig thuiskomen als je een avondje weg bent geweest.

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord