Word jij ook zo happy van een sapje?

Op zondagochtend vind ik niks zo lekker dan ontbijten met lekkere sapjes! Liefst iets met zoets zoals sinaasappel. Als het maar vers is. My happyjuice. Zeker na een avondje lekker doorzakken word ik enorm blij van een groot glas, koud sap. Niks lest de nadorst zo goed als een sapje. En naar mijn idee ben ik dan ook nog eens lekker gezond bezig. Zeker als ik van tijd tot tijd een sapje kies met groente erin. Heb ik even aan moeten wennen, maar inmiddels vind ik het echt lekker.

Liever lui dan moe

Herken je dat? Vind jij een sapje ook zo lekker? Maar ben je vaak ook te laks- of lui – om zelf te gaan staan juicen? Ik wel. Ik wil nog wel eens een sinaasappel uitpersen, met hooguit een citroen, maar daar blijft het dan ook wel echt bij. Zodra er iets van groente bij komt haak ik al af. Ik vind kant en klaar dan wel fijn. Maar dan wel echt vers. Tegenwoordig bestel je je sapjes gewoon via internet en dan worden ze aan de deur afgegeven. Ik hou ervan! En je weet ook zeker dat het dan verser dan vers is! Over al die sapjes in de supermarkt heb ik toch zo mijn twijfels.

Sapkuur

Een paar jaar terug hebben ik en mijn Shopaholiekcollega’s wel eens een sapkuur gedaan. Daar dachten we toentertijd echt heel erg makkelijk over. Het leek mij eerlijk gezegd sowieso makkelijk, want 3 dagen sappen betekende toen ook 3 dagen niet koken voor mij, want alles was gepureerd en met aanvullende vitamines hoefde ik alleen 3 keer per dag een flesje uit de koelkast te pakken. Variërend van vruchtensap, tot groentensap en zelfs soep. Niet alles was even lekker overigens. In sommige sapjes zaten klontjes, die kreeg ik maar lastig weg 🙂 Aan het eind begon ik mensen aan te vliegen, zo chagrijnig was ik was al dat sap. En afgevallen was ik ook amper. Wel had ik het idee dat ik iets goeds had gedaan voor mijn lichaam. Daar geloof ik ook oprecht in. Het kan soms echt geen kwaad om je lijf eens te trakteren om pure, gezonde sappen.

Ben jij van de verse sapjes? Of koop jij je sapjes gewoon in de supermarkt?

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord