Juwelenplatform voor jong en oud

Bij het openen van het juwelenplatform ging mijn hart sneller kloppen. Ik werd met name erg enthousiast van de prachtige en vooral vernieuwende designs. Echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen en iets heel exclusiefs te vinden voor jouw geliefde!

ByJacky is een nieuw Nederlands juwelenplatform met de meest bijzondere sieradenmerken van over de hele wereld. Opgericht door Jacky Swinkels (32) die al meer dan 15 jaar werkzaam is in de juwelenindustrie. Vanaf de lancering denkt zij actief mee over een groenere toekomst van de tot nu toe vaak conservatieve sieradenbranche.

Daarom is Jacky altijd op zoek naar merken die met zoveel mogelijk gerecycled goud en edelstenen werken en op een duurzame en ethisch verantwoorde manier gedolven worden. Een mooi voorbeeld daarvan is Rivoir and Guya, een van oorsprong Duits familiebedrijf dat o.a. enkel met lokaal riviergoud werkt. Ook is byJacky een samenwerking aangegaan met de Earthbeat Foundation, een organisatie die zich inzet voor legaal en duurzaam gebruik van goud.

Rivoir and Guya

Signature service

Op haar vernieuwde website is het aanschaffen van sieraden nog persoonlijker en eenvoudiger geworden. Aangezien het zo’n persoonlijke beslissing is maakt afstand keuzes maken niet gemakkelijker. ByJacky bedacht dé manier om te voorzien van raad op afstand: op basis van een paar foto’s of een filmpje van de huidige juwelencollectie komt Jacky met een top drie advies van passende en relevante sieraden – ook wel haar befaamde “signature service” genoemd.

Met een op maat gemaakt advies, de uitleg en inzichten over juwelen via verschillende kanalen en de persoonlijke wijze waarop Jacky haar netwerk kennis laat maken met duurzame (en high end) juwelen creëert zij een sterk community gevoel. De merken die worden aangeboden zijn allemaal specifiek geselecteerd; zo vertegenwoordigt zij o.a. het merk van H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme; de Parme Design en het nieuwe en ethisch verantwoordelijke Rivoir and Guya. 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord