Bikinistress… thank god for De Sapmeester

# BIKINISTRESS #

Ja hoor.. het is weer zover. Die bikinistress-tijd is weer aangebroken. Het hele jaar eet ik er op los zodat ik in april altijd een soort van stress krijg als ik mijn bikini weer zie. Of als ik een nieuwe bikini zie en die aan het passen ben (echt… wat zijn sommige paskamers funest voor je zelfvertrouwen)

Ik heb namelijk wat “probleem” zones… Die buik zit me dwars.  De leeftijd, 4 kinderen, de warme bakker, en gezellige borrel- en eetafspraakjes met vriendinnen hebben zijn tol ge-eist. Een kilo of wat teveel… Die walgelijk lekkere liquer 43 is gaan plakken op mijn buik.

Schermafdruk 2015-05-30 14.41.27De motivatie is er. Die 6-pack gaat er niet komen, want sporten in echt niet aan mij besteedt. Maar voor een beetje lijnen ben ik niet bang. Alleen….. ik ben weer iets te laks om dan serieus te moeten bedenken wat ik moet eten etc.

De redding  is nabij. De 4 kilo die er af moet ga ik bestrijden met een WEIGHT-kuur van De Sapmeesters.  Voor een “makkelijk” persoon als ik is dit peanuts: Mijn hele menu voor 3 dagen wordt thuis geleverd en van uur tot uur is mijn dagelijkse portie voer al kant al klaar vers gemaakt/geperst. Inclusief alle supplementen die je nodig schijnt te hebben en zelfs wat tussendoortjes zodat je niet alleen maar sap van gezonde fruitsoorten en groenten eet. We krijgen zelfs soep 🙂

Dus…. Soei en ik hebben besloten dat we ervoor gaan! En of het gaat werken? We zullen zien… na afloop zullen wij jullie een update gaan geven.

Wil je er alvast iets meer over weten? Check dan de website van De Sapmeester. 

  • En als het niet lukt: Jammer dan! Dan ga ik in ieder niet minder plezier hebben.. Dan ga ik gewoon een leuke kaftan of zoiets kopen 🙂 Ook leuk! En waarschijnlijk zal ik er in mijn mini-vakantie vast wel weer een kilootje of 3 aan eten en drinken. Hoe noem je zoiets ook alweer? Een vicieuze cirkel 🙂

Keep you posted!

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie