Westfield Mall of the Netherlands biedt consumenten de exclusieve mogelijkheid om als eerste het nieuwe album van Lady Gaga en Tony Bennett te beluisteren

Wereldster Lady Gaga geeft op 30 september een bijzonder en intiem concert in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Tijdens deze exclusieve livestream van ’s werelds meest prominente winkel-, lifestyle- en entertainmentmerk, krijgen fans en shoppers de kans om haar duetalbum met Tony Bennett te beluisteren, nog voordat Love for Sale op 1 oktober uitkomt.

Consumenten kunnen zich vanaf vandaag gratis opgeven voor het online en offline evenement.Consumenten kunnen het optreden zowel online als in de fysieke fan zone in Westfield Mall of theNetherlands bijwonen. Daar worden ze ontvangen in een intiem pop-up jazztheater, geïnspireerd ophet nieuwe album. Fans die aanwezig zijn in de Westfield shopping experience in Leidschendam, krijgen exclusief de kans om gratis te genieten van eten, drinken en merchandise in beperkte oplage.Vanuit huis kunnen fans in een privéomgeving voor een ‘Watch Together’ ervaring kiezen. Gebruikersbeleven dan in groepjes van zes het optreden.

De Nederlandse winkelbestemming is één van de geselecteerde flagshipstores die deze unieke kans biedt aan hun klanten. Een ervaring als deze sluit goed aan bij de visie van Westfield Mall of the Netherlands. In Westfield gaat een dag winkelen als enige plek in Nederland over in een avond uit. Bezoekers kunnen elke dag kiezen uit 280 plekken met internationale allure. Van de allermooiste flagshipstores tot de meest inspirerende pop up designerboetieks en van eten en drinken in de food market tot relaxen in de bioscoop, de spa of The Gallery. Daarnaast kunnen consumenten terecht voor workshops, proeverijen en liveconcerten of zich vermaken in het theater of op de bowlingbaan.

Caroline Puechoultres, Chief Customer Officer bij Unibail-Rodamco-Westfield: “We zijn verheugd om fans en klanten deze 360-graden Gaga-ervaring aan te kunnen bieden, met name in onze nieuwe Westfield centra. We hopen dat het publiek ervan geniet!”

Lady Gaga geeft een gestreamd optreden ter ere van algemene jazzklassiekers en de nummers vanhet nieuwe duettenalbum in het bijzonder. Lady Gaga: “Ik hou van zingen en ik hou van jazz. Ik ben opgetogen dat iedereen straks Love For Sale, mijn nieuwe album met Tony Bennett, kan horen. Ik ben heel dankbaar dat Westfield helpt om mij en mijn optreden toegankelijk maakt voor mijn fansoveral ter wereld, nu ik zelf niet naar hen toe kan reizen.” Pre-sale van het album Love for SaleNaast muziek, zijn bezoekers getuige van de interactieve op de Grammy-winnares geïnspireerde content. Daarnaast krijgen deelnemers naast toegang tot het unieke evenement, ook toegang tot de album pre-sale via live.westfield.com. Zo zijn fans gegarandeerd van dit kersverse album, nog voor deofficiële release op 1 oktober. Daarnaast maken gebruikers kans op een persoonlijke boodschap van Lady Gaga. Discover WestfieldVan 30 september tot en met 3 oktober staat de winkelbestemming in het teken van DiscoverWestfield.

Tijdens het lange weekend ontdekken bezoekers alles over muziek, mode en eten doorunieke experiences. Zo draaien bezoekers bij de dj-school, krijgen modeliefhebbers een workshop,ontmoeten fans hun favoriete influencers en horen consumenten alles over radiomaken in de studiovan Qmusic. Over Unibail-Rodamco-WestfieldHet Westfield-netwerk van flagship locaties bereikt op jaarbasis meer dan 1 miljard consumenten en biedt een uniek platform voor retailers, artiesten en merken om live gestreamde evenementen, gebaseerd op ervaringen, pop-up stores en mediacampagnes te hosten. Met al vijftien vestigingen in de Verenigen Staten en Europa, kondigde het bedrijf dit jaar aan dat nog eens zes centra zich bij het netwerk zullen voegen, waaronder de eerste winkelcentra in Spanje, Duitsland en Oostenrijk. Dat zet de teller op 12 landen. Momenteel bezit en exploiteert de groep 86 winkelcentra, waaronder 53 flagship.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord