Tompouce bier, nieuwsgierig of nee never?

Ik moest even wennen aan het idee van een tompouce smaak, maar nieuwsgierig ben ik wel geworden! En jullie? Van een geslaagde 1-aprilgrap naar een gewild collectors item. Het limited edition Tompouce bier van HEMA was dit voorjaar binnen no-time uitverkocht waardoor velen misgrepen. Om ook deze fans nog een proef kans te geven komen botanisch brouwer Lowlander & HEMA met een nieuwe oplage. Deze nieuwe oplage wordt op een speciale manier gevierd… Youseum in Amsterdam heeft het eerste roze blikje aangekocht en neemt het vanaf vandaag op in de tijdelijke collectie tot eind oktober.

Omdat Youseum houdt van alles wat kleurrijk en fotogeniek is en altijd in is voor passende samenwerkingen, hebben zij een speciale installatie ingericht waar bezoekers op de foto kunnen met het milkshake-style blonde bier. Om deze piece of art te vieren geeft Youseum samen met HEMA in het weekend van 1 t/m 3 oktober aan de eerste 100 bezoekers een limited-edition Tompouce bier t-shirt én een HEMA tompouce weg. Bestel via www.youseum.nl/nl/amsterdam/tickets en gebruik de code #TOMPOUCEBIER om jouw ticket te bemachtigen.

Op 1 april verspreidde HEMA het nieuws dat zij Tompouce bier zouden gaan verkopen, voor velen natuurlijk een grote grap. Deze grap werd nog groter toen daadwerkelijk net voor Koningsdag duizenden blikjes in de verkoop gingen. Binnen 3 dagen was de limited edition uitverkocht. Terwijl de meeste gelukkige kopers zelf van het bijzondere biertje genoten, zaten er ook slimmeriken tussen die de biertjes tegen een hoog bedrag op Marktplaats doorverkochten. Het werd een echt collectors item.

De nieuwe editie Tompouce Ale is vanaf 24 september verkrijgbaar voor €2,50 in bijna alle HEMA filialen in Nederland en België en in een 4-pack voor €10,- via hema.nl.

Tompouce bier
HEMA en botanisch brouwer Lowlander hebben elkaar gevonden in gedeelde waarden zoals optimisme, lef en het streven om het leven leuker en beter te maken. Na het eerste succes in april heeft de brouwerij samen met HEMA hard gewerkt om nu met een zeer grote oplage te kunnen komen.

Het milkshake-style blond bier (5%) is gebrouwen met vanille en framboos. Soepel, toegankelijk en perfect gelaagd in zoetheid. Zo heb je al het fijne van het welbekende gebakje, vrolijk verpakt in een rozekleurig blikje. Een smaaksensatie die je niet wilt missen.

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door duurzaamheid, goede kwaliteit, een goed ontwerp voor een scherpe prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, bijna 800 winkels en 19.000 medewerkers. HEMA is actief in 13 landen op 3 continenten. www.hema.nl

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord