Verrijk je huis met wanddecoratie

Je huis “jouw” huis maken vergt nogal wat! De meubels uitzoeken is nog tot daar aan toe. Maar je huis helemaal af maken met de juiste wanddecoratie is best lastig. Je wilt tenslotte geen 13 in een dozijn huis maar een huis waar helemaal van uit straalt dat jij daar woont. Maar hoe doe je dat?

CANVAS

Heel eerlijk: die hebben we wel gehad toch? De canvas doeken hangen al jaren bij iedereen in huis en zijn echt nog wel leuk, want iedereen vindt het leuk om zijn gezinnetje trots te tonen op zijn canvas doek. Maar…. dat kan beter, hipper en nog veel mooier. Verhuis de canvas doeken naar de slaapkamer, of logeerkamer en kijk eens op je gemak bij Nikkel-art.nl wat er tegenwoordig allemaal kan qua wanddecoratie binnen of buiten met een foto op een tuinposter. Je zult versteld staan!

FOTO OP PLEXIGLAS OF ALUMINIUM

Één van mijn favorieten op dit moment is toch wel de foto op plexiglas. Zo strak! En zo mooi op je muur. Het geeft een prachtig diepte effect en is haarscherpe met levensechte kleuren.

INGELIJSTE POSTER

Zelf heb ik gekozen voor een ingelijste poster met abstracte kunst aan de muur. Een echt statement piece in mijn interieur. Bij Nikkel-Art kun je kiezen uit enorm veel posters in elk denkbaar genre. Voor zowel je woonkamer als de babykamer weet ik zeker dat je slaagt.

DE KERS OP DE TAART: THE GLOSS EDITION

Zoek jij echt iets bijzonders in je huis? Is jouw style een beetje te vergelijk met bijvoorbeeld het tv programma Van woonvilla naar droomvilla? Hou jij van dat luxe gevoel in huis? Zeker weten dat dit dan is wat jij zoekt! Hoogwaardig aluminium artwork voorzien van unieke hoogglans accenten met een matte finish. Daar blijf je naar kijken! Bij Nikkel-Art hebben ze prachtige prints voor deze schilderijen. Zeker de moeite waard om eens te bekijken. Je interieur krijgt er direct een instant style boost van!

BEHANG

Nog leuker is misschien wel een hele muur te behangen. Denk aan fotobehang, vliesbehang of gewoon een echte eyecatcher: een wand met een steeds terugkerend patroon maakt van die muur gelijk een statement. Zo’n muur is op dit moment superhip. Maar je moet het wel durven. Zelf wil ik dit ook heel graag, maar ik wil wel zeker weten dat ik de juiste print kies. Want als dat behang eenmaal op je muur zit, zul je er toch even mee moeten doen 🙂

ART WALL

Wat ook echt heel erg leuk is, is om een art wall te maken. Dat is een complete muur vol verschillende posters, foto’s of kunst. Wil je hier meer tips over lees dan even ons blog. Daar lees je precies wat hoe je dat kunt doen.

TUINPOSTER

Hoezo zou je tegenwoordig alleen je huis opleuken met wanddecoratie. Ook voor in de tuin zijn er hartstikke leuke posters te koop die je tuin een persoonlijke touch geven. Denk aan prints of leuke quotes.

Mijn allerlaatste tip voor iets leuks aan de muur: kijk naar je interieur en probeer de kleuren terug te laten komen in de wanddecoratie. En kies iets wat jij mooi vindt! Het is tenslotte jouw huis. Kom je er zelf echt niet uit? Laat je dan eventueel adviseren via de klantenservice van Nikkel-Art.

Liefs, Angelique

Headerpic: Shutterstock

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord