Darten, het brengt me terug in de tijd!

Heel lang geleden ;), toen ik de opleiding bij Schoevers volgde, vond je mij in de pauzes in een kroeg dichtbij de opleiding. Met een vast groepje, deels jongens van de HTS, hebben we hier heel wat gedart! Ik werd er eigenlijk nog best goed in, maar dat is wel lang geleden. De kans om nog eens met de pijlen te gooien, deed me wel iets. Want kijk wat ik laatst voor leuk persbericht tegenkwam! Jullie gaan mij hier in ieder geval binnenkort wel tegenkomen. Darten en lekker eten tegelijk, wat een unieke combinatie!

Oche (spreek uit als: ok-i) opent op 26 augustus haar unieke gastro-gaming concept; een bar waarbij gedart kan worden in combinatie met de beste, lokaal geinspireerde, gerechten. Oche Amsterdam, gelegen aan het Rembrandpleintransformeert darten tot een sociale beleving anno 2021. Gasten worden uitgenodigd om hun telefoon weg te leggen en zich 85 minuten lang te storten op een gepersonaliseerd dartspel vol actie. Ondertussen kunnen zij genieten van shared menus die zijn samengesteld door de bekroonde food whisperer Niels van Halen; chef-consultant en o.a. voormalig chef-kok van Michelinsterren-restaurant De Hoefslag. Uiteraard zijn alle gerechten speciaal gemaakt om met die ene vrije hand te eten.

Alternate text

Daarnaast biedt Oche op Amsterdam geïnspireerde cocktails en gerechten zoals de Oche martini, geserveerd met een stroopwafel als garnering, maar ook een uitgebreide bier- en wijnkaart, waarbij het bier zichzelf tapt tot perfectie. Samen met een prachtig ontworpen ruimte aan het centrale Rembrandtplein zal Oche een ultieme en unieke toevoeging zijn aan het Amsterdamse horecaleven.

Image

Het gastro-gaming concept is overgewaaid vanuit Oslo waarna er een vestiging is geopend in Brisbane, Göteburg en onlangs in Miami. Amsterdam is daarmee een van de vijf vestigingen wereldwijd met een lokaal geselecteerd team.

“Oche staat voor een terugkeer van de interactieve, analoge en sociale beleving, waarin de smartphone niet langer het middelpunt vormt. In plaats daarvan krijgen real-life ervaringen en relaties de prioriteit en de aandacht die ze lange tijd niet hebben gehad, natuurlijk mede wegens de lockdowns.” vertelt Jarle Jensen, Fouder & Chief Operating Officer.

De opening van Oche Amsterdam vindt plaats op 26 augustus. Het is een perfecte plek voor een Dart Night/Date Night, maar ook voor personeelsuitjes, feestjes of een borrel voorafgaand aan een verdere langere avond. Oche heeft traditionele dartborden voorzien van elektronische gamefuncties, waardoor ze tientallen games bevatten, automatisch de score bijhouden en sommige zelfs tegen je praten.

Oche Amsterdam

Opent officieel op 26 augustus – RESERVEREN KAN NU

Utrechtse straat 11

Website: http://oche.com                    

Reserveringen: contact.amsterdam@oche.com

Telefoon: +31 20 8003 505

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord