Het ultieme strandgevoel in hartje Breda: Inside Beach!

Inside Beach

Insight Beach 2021 in Breda voor het festivalgevoel!

Insight Beach geeft je een zomer lang dé beach experience bij STRND in Breda. Het ultieme strandgevoel komt nu samen met Feel the Vibes: een gloednieuw televisieconcept waarbij het festivalgevoel vanuit Insight Beach je huiskamer binnenkomt. Feel the Vibes wordt vanaf 10 juli elke zaterdagavond tussen 22:00 en 01:00 uur uitgezonden op kanaal 13 van Ziggo.
Opnames bijwonen

De opnames voor de acht afleveringen van Feel the Vibes gaan donderdag 24 juni van start tijdens het Insight Beach Festival. Op zaterdag 26 juni host Latin Village het zomercarnaval en op vrijdag 2 juli keert de hitjesmachine van Rewind terug naar Breda. Wil je de opnames bijwonen? Reserveren kan via www.insightbeach.nl.

Feel the Vibes

De ellelange lockdown was een loodzware periode voor clubeigenaren en festivalorganisatoren. Maar er is licht aan het einde van de tunnel! Vanaf 30 juni kunnen clubs en festivals hun deuren (en hekken) weer opengooien en mag het publiek onder voorwaarden de zomer uitbundig vieren. Nu de versoepelingen in rap tempo doorgaan, gaat Ziggo de samenwerking aan met Insight Beach voor hettelevisieconcept Feel the Vibes.

Festivalbeleving

De formule en setting van Insight Beach lenen zich uitstekend voor dit gloednieuwe televisieprogramma, waarbij A-merken uit de Nederlandse festivalscene worden uitgenodigd een unieke festivalbeleving je huiskamer in te knallen. Partijen als Rewind, Latin Village en natuurlijk Insight Beach zelf programmeren een dag waarbij het publiek in een gereguleerde setting kan dansen, eten en drinken binnen een gehuurd loungebed of cabana.

DJ’s en entertainment

De locatie zal prachtig worden uitgelicht waarbij Insight Beach voor elke aflevering wordt aangekleed in de look & feel van de betreffende host. Op de line-up vind je dj’s als Roog, Ruben Vitalis, Quintin, Raymundo, BIGGI, Irwan, Gregor Salto en Afro Bros. Naast de beste dj’s is er tijdens Feel the Vibes ook veel entertainment. Zo zorgt festivalorganisator Latin Village voor samba girls en capoeiradansers, is er een spetterend optreden van percussieband Capudrums en zingt Sarita Lorena de sterren van de hemel. De presentatie is in handen van duo Noi Pakon en Rens van Nellestijn.

Over Insight Beach

Bohemian chique je vakantie vieren: dat is wat je doet bij Insight Beach. Zon, vrijheid en lekkere beats maken de perfecte mix voor deze exclusieve strandbeleving in de stad. Elke dag is er een verrassend programma, zoals sets van Nederlandse (top) dj’s die live draaien vanaf het podium, of een trendy modeshow. Wil je met een groep komen? Geen probleem. Je kunt via de website ook reserveren voor een borrel of een barbecue met je collega’s, of voor een feestje met vrienden.

Over STRND

STRND is een spannende, ruige garage die voorheen Renault-auto’s huisvestte, maar waar vandaag de dag de beste service samengaat met relaxte vibes. STRND is een mix van industrieel en zakelijk, outdoor en indoor, en met het ontspannen gevoel van een dagje naar zee. Samen met Insight Beach is STRND dé plek om de zomer te vieren in de binnenstad van Breda!

Inside Beach

Meer informatie

Insight Beach is dagelijks geopend van 11.00 tot 23:00 uur.Kijk voor de agenda, prijzen en reserveringen op de website.

Website: https://www.insightbeach.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/insighteventnl/

Instagram: https://www.instagram.com/insighteventnl/

De regels van het RIVM worden strikt nageleefd. Alle strandbedden op het beachterras staan 1,5 meter uit elkaar. De toiletten, kleed- en doucheruimtes worden regelmatig gecheckt en zorgvuldig schoongehouden.

Tijdens de opnames worden de privacywetgeving, de veiligheid van de bezoekers en de op dat moment geldende coronamaatregelen te allen tijde in acht genomen.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord