Nieuwe parfums voor hem en haar van Pepe Jeans

Pepe Jeans

Alleen al voor de fles zou je deze kopen!

De zomer kan toch niet lang meer op zich laten wachten, met dit parfum kom je in ieder geval al goed in de stemming.
Na het succes van LIFE IS NOW en CELEBRATE, is het tijd voor de nieuwe Pepe Jeans London parfums: COCKTAIL EDITION. De nieuwe zomereditie voor hem en haar.

#SUMMERCOCKTAIL

Het kan niet lang meer duren voordat de zomer ook in Nederland aanbreekt, want we verlangen naar hoge temperaturen, lange zomeravonden en de dagen luierend met onze loved ones doorbrengen. Ook kunnen we niet wachten op nog meer versoepelingen, feestjes, festivals, voetjes in het zand en een exotische (fruit)cocktail in je hand. Voorlopig blijft het nog even bij hopen, vooruitblikken, maar de zonnige prismatische met een tutti frutti roze geïnspireerde flacon voor haar brengt je alvast naar een prachtige zonsopkomst op een geweldig strand. Voor hem weerspiegelt de welbekende shaker de natuur in de vorm van een blauwe zee met het groen van wuivende palmbomen. Voelt als zomer, ruikt naar zomer.
A FRUITY TROPICAL COCKTAIL FOR HER

De vrolijke Pepe Jeans COCKTAIL EDITION voor haar raakt alle tonen van een stralende zomerdag.
Een frisse, weelderige topnoot gecreëerd door de combinatie van rood fruit gemengd met ananas en cassis, die overgaat in een verfijnd bloemenboeket. In de basis een warm sandelhout, zijdemusk en een suikergesponnen ambereffect.

A FRESH AND EXOTIC SHAKER FOR HIM
De Pepe Jeans COCKTAIL EDITION voor hem presenteert een frisse compositie, de perfecte bondgenoot voor op de heetste dagen van het jaar.
De geur harmoniseert citrus in een briljante, onverwachte yuzu-melange, versterkt door de overdosis koude kruiden en kardemom. Opening met sprankelende tonen van grapefruit en gember, deze bevroren cocktail viert de intensiteit van droog hout.
Verkrijgbaar vanaf 14 juni op Douglas.nl en in de Douglas stores.
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord