Ga jij voor een jacuzzi deze zomer?

Maart roert zijn staart en april doet wat hij- of zij – wil. Het voorjaar komt er weer aan en dat gaat met enorme temperatuurswisselingen. De grootste hebben we in februari gehad. Van min 10 naar plus 20. Dat was wel een hele bijzondere. Maart en april kunnen heerlijke maanden zijn en geven ons alvast een voorproefje op de lente en hopelijk een heerlijke zomer. Als het een beetje gaat lijken op de zomer van vorig jaar dan mogen wij niet klagen denk ik ūüôā

Ik ben al een beetje bezig met de voorbereidingen voor een nieuw camping seizoen. Heerlijk, ik kan me er weer enorm op verheugen. Veel campings zijn het hele jaar door open, onze camping niet. Zelf vind ik dat prima, want ik vind een caravan of chalet in de winter toch een beetje afzien. En het leuke is dat ik me in maart al zo begin te verheugen op het nieuwe seizoen. Dan begin ik de bouwmarkten al af te lopen om te shoppen voor leuke nieuwe accessoires. De camping opent meestal een week voor pasen haar deuren weer voor de gasten. Dit jaar is dat dan 27 maart. Dat weekend staat dan meestal in het teken van schoonmaken, kleine reparaties verhelpen. Helaas is er met de storm van een paar dagen geleden een stalen paal door onze veranda gegaan. Dat moet dus wel even verholpen worden.  Als het weer een beetje rustig is zetten we de  opblaasbare jacuzzi ook weer neer. Dat ding is echt fantastisch! Daar hebben we vorig jaar zo enorm veel plezier van gehad.  We hebben ook een easy up partytent die we erboven plaatsen als het echt heel erg warm is. Maar dat hoeft voorlopig nog niet. Dat is meestal pas richting juli of augustus. Maar goed: je weet het nooit in Nederland, dus hij staat wel paraat en dat ding staat echt in een paar minuten.

Mocht je zelf twijfelen over een jacuzzi laat je dan goed informeren. Er zijn zo ontzettend veel soorten. Je hebt natuurlijk de opblaasbare variant maar ook vaste. Voor ieder budget is er wel een jacuzzi te vinden. Maar…. er zit natuurlijk ook enorm veel verschil in de verschillende jacuzzi’s. Ook qua zitcomfort en afwerking. Voor op de camping is zo’n opblaasbare perfect. Die shop je tegenwoordig overal en ze zijn echt prima te betalen. Wil je een vaste jacuzzi dan moet je iets dieper in je buidel tasten maar heel eerlijk: ze zijn prachtig. Wij hebben van onze opblaasbare jacuzzi heel veel plezier gehad. Afgelopen zomer hebben we zoveel warme dagen gehad dat we de jacuzzi een beetje als zwembad hebben gebruikt om af te koelen. We hebben hem midden in de zomer dan ook bewust koel gehouden. Heerlijk s’avonds gezellig met elkaar in het zonnetje in de jacuzzi is het ultieme luxe gevoel. Echt! Nou zou ik heel chique kunnen zeggen dat we met een glaasje wijn of champagne hebben gezeten, maar dat was niet het geval. gewoon lekker met een ijskoud flesje bier. Lekker muziekje op. Echt… je snapt toch wel dat ik me weer verheug op de aankomende zomer.

Dit jaar ga ik wel op zoek naar een buitendouche. Ik vind het eigenlijk toch wel een fris idee dat je eerst even een douche neemt en je afspoelt alvorens je de jacuzzi in stapt. Blijft het bad naar mijn idee toch wat langer fris. Sowieso vind ik een buitendouche ideaal. Zeker de nieuwe modellen: die Solar-douches, hebben gewoon warm water. Wat wil je nog meer? Nou hoef ik niet mijn haar te wassen buiten maar even afspoelen na het strand of het zwembad is toch lekker. Of gewoon omdat het erg warm is, is afkoelen al lekker! Ook de hond kan ik dan even afspoelen want die denkt dat ik die¬†¬†modderpoten niet erg vind of zo…

Al met al: zin in het nieuw seizoen en hopelijk krijgen we een prachtige zomer waarin we weer gezellig met elkaar uit eten kunnen, de stad weer onveilig kunnen maken. Cocktails kunnen drinken op het terras, knuffelen met dierbaren en wat festivals en concerten kunnen bezoeken. En wie weet: misschien ook weer op vakantie kunnen. Al blijf ik dit jaar gewoon weer lekker in Zeeland am Zee, my happy place.

Liefs, Angelique

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord