Vloeibaar goud, de nachtelijke boost voor het gezicht!

Goud

Het is goud dat de klok slaat

Een nieuw serum voor de nacht, een intensief anti-age serum van Alpha-H. Deze nieuwste vorm van vitamine A is even effectief als het uitsluitend op recept zonder de daarmee gepaard gaande bijwerkingen. Samen met krachtige antioxidanten zorgen zij voor een flinke boost van de collageen aanmaak, een effectieve aanpak van (acne)littekens, pigmentatie, grove poriën en een zichtbaar egalere, frissere teint.

Ik ben de geluksvogel dat ik dit serum al in huis heb en dat ik er sinds kort mee aan de slag ben gegaan. In principe kan ik eigenlijk pas over een maand of twee echt zeggen wat het doet, alleen voor nu kan ik zeggen dat ik het gevoel heb dat ik veel meer uitgeslapen wakker word. Ik heb niet dat januari gevoel of winter-depressiehoofd! Dat betekent voor mij al heel veel. Daarnaast kan ik deze extra boost hard gebruiken. Ik heb namelijk het gevoel dat je jezelf nog meer in acht moet nemen zo na je vijftigste!

Wat kan ik over dit geweldige serum terug vinden?

  • Geschikt voor de normaal tot droge/gecombineerde huid, met name bij verslapping en andere (eerste) tekenen van veroudering. Ook zeer effectief bij (pre)menopauzale huid, acne(littekens), grove poriën en een vale (rokers)huid. Kijk hier word ik al helemaal enthousiast van!
  • Glycolzuur verwijdert dode huidcellen, boost de aanmaak van collageen en huideigen hyaluronzuur en vervaagt pigmentatie.
  • Granactive retinoïde  is even effectief als het op recept verkrijgbare tretinoïne (vitamine A-zuur), zonder de ‘downtime’ (de huid is hierbij lange tijd rood, droog, schilferig en zeer gevoelig). Granactive retinoïde stimuleert de cel vernieuwing en collageen aanmaak en remt de afbraak van elastine en collageen als gevolg van o.a. UV-straling.
  • Palmitoyl tripeptide-5 boost de collageenaanmaak en verbetert de teint en textuur van de huid. Kijk ik denk dus dat dit bij mij al het geval is!
  • Ferulic acid is een krachtig antioxidant dat vroegtijdige veroudering als gevolg van oxidatieve schade aanpakt en pigmentatie vermindert. Ik hoop echt dat dit bij mij het resultaat zal zijn. Ik heb al aardig last van wat zonschade en is het voor mij nog meer reden om dit serum te gebruiken!
  • Co-enzym Q10 (ubiquinon) is een krachtige antioxidant, verbetert de hydratatie en zorgt voor een egalere teint.
  • Tazman Pepper™ werkt kalmerend en ontstekingsremmend. Peruvic acid hydrateert en zorgt voor lichte exfoliatie, een egale teint en een stralende huid.
  • Vrij van parfum, parabenen, siliconen, sulfaat (SLS), phtalaten, minerale olie, hydroquinon, triclosan, triclosarban en dierlijke ingrediënten (vegan friendly). Niet getest op dieren. Dit product heeft een pH waarde van 4. Let op: dit product bevat vitamine A. Daarom NIET gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. En natuurlijk altijd overdag een zonbescherming gebruiken!

Voorlopig ben ik erg enthousiast over dit “Goud” Serum! Zijn jullie al om?

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord