Sinterklaas is in het land!

Leuke kadootjes voor ons lijstje voor Sinterklaas of kerst

Kadootjes bestellen via internet of er op tijd op uit gaan, staat op dit moment centraal bij iedereen. We hangen aan de feestdagen en om problemen te voorkomen, kunnen we alles maar beter in huis hebben. Internet is bij mij favoriet. Super makkelijk om van achter je laptop van alles in huis te kunnen halen. Het ‘feest’-shoppen vermijd ik het liefst, ik voel me toch niet super op mijn gemak als ik in mijn geval door Rotterdam loop op het moment.

Zo kan ik bij de site van Ici Paris al heel veel kanten op. Ik kan hier eigenlijk voor het hele gezin en voor de opa’s en oma’s al terecht. Graag vertel ik jullie over mijn high-lights die ik hier geshopt heb.

  1. De adventskalender van Only You! Deze kocht ik voor mezelf! haha, ja oeps… Ik ben gek op adventskalenders. Zo leuk om iedere dag in december een kleine verrassing te hebben en zo maak je van iedere dag in deze donkere maand een klein feestje!
  2. Een kleinigheidje of extraatje voor mijn dochter zag ik in de lekkere maskers van Korean Beauty (K-Beauty). Deze heerlijke sheetmasks zijn er voor meerdere huidtypes en laten zo iedereen weer stralen.
  3. Voor mijn zoon kocht ik een lekker luchtje. Hij zal nooit zoiets voor zich zelf kopen en de feestdagen staan toch wel in het teken van verwennerij! Azzaro Wanted is een lichte, frisse geur met limoen, gember en patchoeli en wordt in een prachtige fles geleverd!
  4. Voor manlief, die ik nog altijd niet “help mijn man is klusser” mag noemen, heb ik de Intimacy Urban Men alvast ingeslagen. Deze houtachtige, super mannelijke geur past perfect bij hem en is weer eens wat anders dan het standaard vaste recept.
  5. Voor mezelf vond ik trouwens een super lekkere bodyspray van Phillip Plein. Ik had geen idee dat dit merk ook luchtjes verkocht, maar deze fantastische spray ruikt echt bizar lekker! Heerlijk voor na het douchen en sporten en de geur blijft letterlijk de hele dag hangen. Tot nu toe een onverwachte topper!
  6. Voor de oma’s of mama’s heb ik me over laten halen de Filorga Repair creme onder de boom te leggen. Ik heb er in het verleden ook wel eens iets van gebruikt en kan daar alleen maar vol lof over zijn!
  7. En gelet op reiniging van handen en gezicht heb ik voor iedereen de Handmist van KK Laboratories en de Purity oil cleanser onder de boom gelegd. Reiniging staat op het moment bovenaan voor iedereen en kun je niet vaak genoeg doen . De handmist is echt een aanrader, deze is niet alleen bacterie, virus en schimmeldodend, maar ruik ook nog eens lekker! De olievrije oleander van Philosophy verwijdert in één veeg vuil, make-up en olie van het gezicht. Ook handig na het verwijderen van het mondmasker!

Dus met dit lijstje ben je in één keer klaar voor het hele gezin!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord